Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 1 hete volt dermoid ciszta...

1 hete volt dermoid ciszta műtétem, de a helye még pokolian fáj, ez mikor enyhül? 17/f

Figyelt kérdés
1 hete műtöttek a derekamon cisztával, azt mondtak egészen a keresztcsontig múlt, szóval rendesen felvágtak. Azóta többször voltam kötözésen, szóltam hogy baromire fáj, de mivel lázam nincs, a seb meg szépen gyógyul-alig váladékozik, mégis 1 hét alatt alig észrevehetően enyhült valamit a szúró, erős fájdalom. Még az ülés is komoly problémát okoz, egy hét múlva pedig iskolába kéne már járnom, nem hiányozhatok többet. Normális ez? Ha igen, mikor enyhül már?
2011. okt. 30. 19:49
 1/1 A kérdező kommentje:
"Azóta többször voltam kötözésen, szóltam hogy baromire fáj," - itt kifelejtettem azt, hogy az orvos nem tulajdonított nagyobb figyelmet erre
2011. okt. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!