Mitől van az hogy ennyiszer feláll?
Figyelt kérdés
Tudom hogy normális ,de nekem feláll ha meglátok 1 csajt feláll ha megfújja a szellő feláll ha nem törtenik semmi,feláll ha alszok,2011. okt. 27. 22:40
11/16 A kérdező kommentje:
Mondom napi 3 szor verem es 15 évesen nem akarok szexualis életet élni
2011. okt. 27. 22:52
12/16 anonim válasza:
És röhögtek is rajtad? Nem kacsintgattak rád a lányok? Vagy a fiúk?
13/16 A kérdező kommentje:
óra után bevertem az egyiknek mert folyton röhögött rajtam
2011. okt. 27. 22:58
14/16 szaszhuny válasza:
Nincs itt semmi problema, ez minden 15 evessel megesik, majd lenyugszik ne aggodj csak meg bekell erjen a fejed lagya.
15/16 anonim válasza:
Nyugi ez teljesen normális. Majd idővel abbamarad meg jobban tudod irányítani . Teljesen rendben van hogy 15 évesen éjjel is meg a buszon is eleven :)
16/16 anonim válasza:
hidd el ez normális ienkor ebben korban általában igy müködik? de nem gáz aki röhög rajtad kérdezd meg hogy mért nézi ha annyira érdekli kapja be ,ha meg fiu akkor meg mond neki ha azt nézi akkor b..uzi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!