Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért áll fel a kukim?

Miért áll fel a kukim?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, mostanában egyre többször előfordul velem, hogy csak úgy feláll a kukim. Tanóra közben, tusolás közben, reggel amikor felébredek, ha sétálok az utcán. Nagyon fura bizsergető érzést is érzek közben, ez nekem nagyon ijesztő, félek hogy mások is meglátják Ez valami betegség lehet?

15/f

2011. okt. 22. 12:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Oké!
2011. okt. 22. 19:01
 12/18 marci936 válasza:
41%
Nem akarok felbújtani senkit, de szerintem valaki nagyon unatkozik, azért irogatja ezeket, az interneten lévő viccek, a tévében lévő műsorok, az utcán sétáló emberek is elég gyakran foglalkoznak a témával, a másik, hogy pont a gyakorikerdesek.hu az-az oldal, ahol minden második degenerált kérdés az, hogy a 1xcm elég lesz a csajoknak állva? De, ti csak szánjátok meg szegény gyereket, ha ilyenek a szülei barátnője úgysem lesz, magának legalább tudjon örömet okozni...
2011. okt. 22. 20:24
 13/18 marci936 válasza:
úgysem lesz barátnője*
2011. okt. 22. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Marcinak!Nem biztos hogy kamu,mert van ismerősőm,aki későn érő is volt,tök alacsony meg fejlettlen és mivel elváltak az anyja nevelte,apja csak hétvégi vater volt,és azt sem vitte túlzásba és nem tudta hogy mi az a szőr a péniszén és betojt hogy valami baja van,én világosítottam fel,meg nem tudta mi a ragacsos dolog a gatyájába,gondolta valami fertőzést:).

Na kérdező elég későn érő lehetsz,már 12-13 évesen van hogy feláll csak úgy álmába vagy nappal a pénisz,van hogy semmi előzménye,de van hogy sexuális álma volt,egy jó csajt látott.Valakinek ritkábban áll fel,valakinek meg tök gyakran minden előzmény nélkül a pénisze.A bizsergés meg simán felizgulás,izgalmi állapot.

Már 12-13 évesen a többség,a fejlettebb,magasabb srácok szőrősődnek sőt előváladékuk is lehet( ez átlátszó színű ragados anyag,lehet már korábban találkoztál a gatyádban ezzel és azt hitted csak pisi,ez is 12-14 éves korban szokott lenni,később ahogy biológiailag érsz és nemzőképessé válsz,/az az ha nem vigyázol sex közben gyereket csinálhatsz,ha ezzel se lennél tisztában/spermád is lesz,ez meg fehér színű szintén ragados anyag)ez legkésőbb 16 éves korban már kell hogy legyen,ha nincs akkor orvoshoz kell menni,mert valami nem működik jól,de ez is a normál fejlettségűeknél 12-14 éves korban már azért van.

Maszturbálás:a péniszeden,az-az a makkodat fedő bőr darabkát,az-az a fitymád fel-alá húzkodod és felizgulsz,biszergést érzel és fel fog állni a péniszed és jön majd belőle sperma,vagy ha még nincs akkor előváladék.Ez tök normális folyamat.

2011. okt. 30. 17:54
 15/18 anonim válasza:
89%
igen! ez egy betegség! úr isten ez a kérdés már lassan 4 éves? csináltál azóta valamit?! az egyetlen megoldás ha mégegyszer feláll a kukid akkor be kell dugni a darálóba és tekergetni a darálót! megoldja a gondot! (a kiverés pedig az hogy úgy ahogy a tojást, csak itt a villa hegyes végével ütöd a péniszed)
2015. febr. 15. 14:33
 16/18 anonim válasza:
A kukid a a barátság mutatód, rá mutat a a barátodra, és azért áll felfelé mert neked isten a barátod.
2016. aug. 25. 20:57
 17/18 anonim válasza:
Ez természetes
2018. szept. 27. 21:35
 18/18 anonim válasza:
Nekem amikor a csajomra gondolok egyböl feláll és csak 11 vagyok nincs semmi bajod.
2020. máj. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!