Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akkor nekem most van valami...

Akkor nekem most van valami bajom? Még nem volt magömlésem, és az egyik herém is szokott fájni.

Figyelt kérdés
14/f. Természetesen szoktam maszturbálni, ha élvezek akkor van amikor sűrű félig átlátszó "cucc" jön, van mikor 5-6 csepp, van mikor kevesebb, van mikor több. S van mikor teljesen átlátszó. Az zavar hogy bebeszélem magamnak hogy nem lehet majd gyerekem, mert valami bajom van. Másik, az eggyik herém néha szokott fájni, érzékeny. Álatlában önk. után. Kérlek válaszoljatok, normálisan. Köszönöm.
2009. ápr. 29. 21:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát a két kérdés: Aggódjak hogy nem lesz magömlésem ?, s másik, természetes hogy ilyen korban néha fáj a here ? :) Köszönöm!
2009. ápr. 29. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
jaj istenem!hát hogy nem lenne már magömlésed.szerinted amikor elélvezel az mi.Cica farka?éjszakára gondoltál?jó hogy nincs hiszen maszturbálsz.Az meg, hogy fej a heréd az baj meny el orvodhoz mihamarabb és pihentesd egy kicsit a masztit
2009. ápr. 29. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

1. Szerintem ez már magömlés, azaz ondó távozik belőled. De ne aggódj, 14 éves korban az is teljesen normális, hogy még nem "teljes gőzzel" működnek a heréid.

2. A herefájdalom, érzékenység lehet természetes jelenség önkielégítés után, de ha "nyugalomban" is van herefájdalmad, akkor nem ártana felkeresni egy orvost (akár a háziorvost, akár, ha van a rokonságban orvos), hogy tapintsa át a heréidet, mert lehet pl. hereviszér-tágulatod, ami okozhat fájdalmat.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. ápr. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!