Mandula műtét után voltam 10nappal és még sebes volt a torkom én meg kinyaltam egy csajt akit lehet hogy nem kellett volna. Félek hogy elkaptam valamit?
Hát bármekkora, de nem a mandula mütét miatt. HIV vírust azért nem olyan egyszerü elkapni de az is lehetséges lehetett, de az inkább csak vérútján terjed, viszont kevesebb az esélye, de elkaphattál hepatitiszt vagy mnás nemi betegséget, föleg ha a szád lesz szifiliszes érdekesen fogsz kinézni. ès egy hepatitisz is halálos betegség, vagy akár örök életedre komoly beteg maradsz mert össze roncsolja a májadat.
èn a hívtöl annyira nem félnék mint a hepatitisztöl vagy más nemi betegségektöl amik szintén halálosak. Viszont a hiv vírust már annyira letudják gyengíteni hogy már nem nevezik halálos vírusnak, de végsö gyógyulás nem lehetséges még. Vagy is akár 50 évet is elélhetsz még a hív vírussal, de gyógyult nem leszel. A hepatitisz meg megbetegíti a májadat és belehalhatsz vagy állandó májkezelésre jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!