Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen miért még mindig ilyen?

Goffy kérdése:

17 évesen miért még mindig ilyen?

Figyelt kérdés
Hello. Tudom,hogy már idegesítő,hogy mindenki ilyeneket ír ki (engem is idegesít) , de ilyet még nem láttam... 17 évesen még miért nem nőtt meg a golyóm? Olyan kicsik még mindig... A farkamat is kicsinek látom,pedig lemérve 17cm.. de az is cingár.. miért van ez? később érő vagyok? (arcszőrzetem még nincs a bajuszon kívül)
2011. okt. 2. 22:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem a filmekhez hasonlítottam,hanem az osztálytársaiméhoz.. :/ Azt meg gondoltam,hogy ugyan úgy tudok együtt lenni lányokkal. :)
2011. okt. 3. 11:46
 12/24 anonim ***** válasza:

biztos ltod az osztálytársadat h midnenki más akár testalkat akár magasság, akár hogy melyik tárgyban jó.

te ebben vagy kicsit más. a 2 ujj vastagnyi az pedig rendben van teljesen. A herék hány cm-sek?

2011. okt. 3. 13:18
 13/24 A kérdező kommentje:
passz. hogy mérjem azokat meg? :O
2011. okt. 3. 14:41
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez egyéni adottság, van akinek nagy,logós golyója van,a kicsi feszes az ennél még mindig jobb szerintem.Semmi gáz nincs veled,fogad el,a méret az meg pont jó.Vastagnak meg ha áll akkor kell lennie.Ez nem későn érőség,a bajusz meg van hogy csak 20-24 évesen jelenik meg egyeseknél és akkoris kevés,ez adottság.Semmi gáz.
2011. okt. 3. 18:02
 15/24 A kérdező kommentje:

Utána jártam neten,minden rendben velem! :))

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 4. 15:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Soma elmondja a videóban, hogy cingár-e vagy sem:

[link]

2011. okt. 11. 04:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 17 evesen az osztalytarsaiddal egymas peniszet es herejet nezegetitek, akkor nem lehet mondani, hogy minden rendben Veled!! :D
2011. okt. 11. 04:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Semmi gáz nincs veled,sok csajnak meg nagy here nem jön be,17 cm meg bőven jó méret.
2011. okt. 11. 17:52
 19/24 A kérdező kommentje:

Soma mama mindent tud... :D

köszi mindenkinek! :)))

Jaa.. nincs velem/velünk semmi baj.. akaratod ellenére odanézel... biztos nem egy távcsővel nézzük egymásét... sőt.. azt nézésnek sem lehet mondani. egy pillantás.. ennyi. ez teljesen normális :)

2011. okt. 13. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
igen amit írsz a normális,az nem normális amikor szó szerint méregeti a másikat és hosszasan csinálja már feltűnően.De tök oké,hogy a golyód is,nincs vele gáz,ha termel elég cuccot.
2011. okt. 14. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!