Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mi lehet?

Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, ilyenkor még nem szokott kialakulni hererák, de én nem nagyon vagyok otthon annyira a szexualitásban, és a minap láttam ahogy megtapogattam a heréimet, a bal herezacskóban még éreztem pár kisebb "bogyót"! nemtom mi lehet, nem fáj, de eléggé be vok parázva! utána néztem, ez hasonlít a hererák tüneteire! csak h én még rendszeresen maszturbálok is, tehát elég valószínűtlen! a szüleimtől nem merek és nem akarok segítséget kérni, urulógushoz meg nem tudom h lenne e értelme elmenni...kérem aki tud segítsen, mert nagyon parázok!
2011. szept. 27. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

ülj bele egy kád meleg vízbe, amikor szépen elernyedt a zacsid, tapogasd át mindkét herédet

valaszeg a másikon is találsz hasonló bogyót, még ha nem is teljesen ugyanolyant

amit kitapintasz az valszeg a mellékheréd, a herevezetéked, az erek, stb

a bogyók külön vannak a herédtől vagy a heréden vannak rajta?

a tetején és az alján nem számit mert az is a mellékhere

ha nagyon aggósdzs inkább menj el vele urulógushoz, csak annyit mondj, hogy szeretnéd ha megnézné, hogy minden rendben van-e vele, akár azt is megmondthatod hogy megijedtél hátha hererákod van

nem fog kinevetni

inkább menj el 100x hiába az orvoshoz, mint egyszer nem amikor kellene

persze előtte baromira fox parázni, hogy mivan ha mégis hererákod van, jó imádkozást a váróban :)

ha nem mész el orvoshoz, akkor meg rendszeresen tapogasd a golyóidat (nem kell azért óránként) és arra figyelj, tapasztalsz e vmi változást

2011. szept. 27. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
akár a mellékheréket,vagy ondóvezetéket is érezheted,vagy csak a mirigyeket.Ha nagyon parázol háziorvos is megnézheti,de szereintem nincs semmi bajod.
2011. szept. 28. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek!
2011. szept. 28. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Megtaláltad a mellékheréidet!
2011. okt. 9. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!