A fitymaféj el kell szakadjon?
Figyelt kérdés
egy haverom mondta hogy elszakitotta maganak mert azt ugy kell en erre azt mondtam hogy dehogy.Megkerdezte a biosz tanarnot es a tanarno azt mondta hogy elso szeretkezeskor kell elszakadjon.en ezt eddig teljesen maskepp tudtam mi az igazsag2011. szept. 27. 17:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem a tanárotok adja vissza a diplomáját. Látott már életében igazi péniszt?
2/6 anonim válasza:
Jézusom!
A fitymaféknek nem kell elszakadnia, rég rossz, ha elszakad. A szűzhártya szokott elszakadni az első együttlétkor, de ez sem törvényszerű. Nem való még Neked a szex, az az egy biztos. A haverodnak sem.
3/6 anonim válasza:
Esetleg nem értette félre, és hitte, hogy a szűzhártyáról kérdeztek?
4/6 A kérdező kommentje:
amikor megkerdezte akkor en nem voltam ott
amugy eddig en is ugy tudtam hogy nem kell elszakadjon
2011. szept. 27. 17:58
5/6 anonim válasza:
jézus mária!
a biológia tanárnő MOST adja vissza a diplomáját
NEM kell hogy elszakadjon
6/6 anonim válasza:
Ha rövid és feszül, akkor el kell, hogy vágják, mert különben egy szaxuális aktus alatt képes elszakadni, ami sokszor megoldja a problémát egyből, de nagyon vérzik és fáj is, nem kellemes. Ezért érdemes átvágni, ha rövid és feszül. De csak akkor, amúgy funkciója van, sok ideg is van rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!