Miért fáj ha feláll?
Az egyik reggel úgy ébredtem, hogy áll a hímvesszőm, ami nem ritka ( ezzel a korral jár, ha jól tudom ) , de most annyi volt a különbség, hogy fájt. 2 pontban éreztem, alul, ahol a herezacskó kezdődik, és a makk alatt bal oldalt. Fogalmam sincs hogy mi lehet ez, nem tudom hogy elfektüdtem-e, és rosszul, feküdtem rá, vagy mi lehetett.
Előtte való nap egy kerékpár versenyem volt, 3 óráig bicikliztem, és elég kemény az ülésem, de ezzel még nem volt gond, nem hinném hogy köze lenne hozzá)
Azóta ha feláll, fáj. Nem annyira mint akkor reggel, de zavaró. Ez mitől fordulhat elő? Lehetnek káros hatásai?
Hali!
Nagy vszséggel azért fáj, mert 3 óra alatt "elülted". Ilyen elő szokott fordulni, mert a heréknek is kell a megfelelő vérellátás, így viszont, hogy ráültél, éppen elfojtottad, és most később elkezdett regenerálódni a heréd, emiatt fáj az egész.
De gondolj bele Tesó! Nem kap megfelelő oxigéndús vért a heréid, így nem is tudnak rendesen dolgozni, felborul a működése az egész szaporítórendszerednek! Legyen már eszed, és szerezz be egy puhább nyerget Tesó, mert így nem is csoda, előbb-utóbb impotens le7sz, és csak magadat okol6od emiatt.
Uez van a farkaddal is, ott is uez van. ELSZORÍTOD, PERSZE, HOGY FÁJ! :-O
Légy előrelátóbb, és szerezz egy puhább nyerget, és ha te7ed, félóránként legalább egy 5-10 perces STOP útközben!
Én is imádom a drótszamaramat, de én azért vigyázok a golyóim és a bránerem épségére! Elvégre szeretnék utódokat, és úgy glom, te is,... nem!? :-?
Üdv: EE
Na és? Akkor nagy vszséggel megsérül7ett benne vmi.
Ezt tapintásos ill. ultrahangos vizsgálattal le7ne csak kideríteni (ha egyáltalán ki le7...)
Klasszikusan visszatérő közhelyes kérdés ugyan ez, de eddig te nem gkodtál azon, hogy elmenj az orvoshoz? Vagy igen, de...
"-- Áh,... majd "BIZTOS" elmúlik!"... meg hasonló kifogásokat kreáltál? dO.ob
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!