Hímvesszőm 24 cm hosszú, de a felső harmada felfelé görbül, mint egy esernyő nyele. Lehet-e ezen műtéti úton segíteni?
Figyelt kérdés
(Akkora ez a görbület, hogy "sublerrel mérve" a tövétől "mérve" a maximális kiterjedése már csak 19 cm.) Annyira komkus látvány, hogy én magam is nevetségesnek tartom.2009. ápr. 26. 12:34
11/12 anonim válasza:
Vékonynak nem vékony, csak a te méretedben az! Az átlagos pénisz 14,2 - 17 között van és ehhez ez a körkerület(12-13cm) átlagos lenne! A görbületet pedig műtéttel megoldhatod, bár kockázatos!
12/12 anonim válasza:
Az én szerszámom "szögegyenes", de át tudom élni a kedves kérdező problémáját. Ha lehet, akkor feltennék egy kérdést a görbe hímvessző párti hölgyeknek: Hogy lehet egy ilyen szerszámmal szeretkezni? A sajátom mozgása egyszerű: be-ki, de a görbe "munka" közben, és lökésenként el kell hogy mozdítsa a hüvelyt. Amikor a barátunk befelé nyomja az is elhajlik, amikor kifelé, akkor kiegyenesedik? Nem árt ez a hüvelynek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!