Ha maszturbálok és még nemjött meg a magömlés, akkor késlelteti a maszturbáció?
Nah ujra kérdezem.. nem az a problémám hogy gyorsan elmegyek
hanem amikor elmegyek akkor nem sperma jön hanem az a átlátszó váladék.. nah és azt szeretném megtudni hogy késlelteti-e ez a magömlésem (amikor nem átlátszó jönmár hanem sperma)
Úgy látom, hogy az eddigi válaszadók 90%-a nem fogta fel, hogy mi a kérdés egyáltalán. Egy kicsit valóban rossz volt a kérdésfeltevés, de azért le lehetett venni, hogy mi az aggodalom oka. Mint általában: felesleges előre aggódni!
Szóval a kérdésfeltevő még annyira fiatal, hogy amikor maszturbál és elélvez, nem jön neki sperma, mert még nem termelődik. Én is voltam így 13 éves koromban, vagyis vannak személyes tapasztalataim. A lényeg, hogy az érzés megvan, de nincs ejakuláció, csak némi minimális váladék jelenik meg a pénisz "kijáratánál".
Mint már írtam aggodalomra semmi ok. A maszturbálás egészséges, mert "boldogsághormokat" szabadít fel, a sperma termelődése pedig így is, úgy is megindul idővel.
ez marhaság
maszturbálj nyugodtan
max örülhetsz, hogy nem kell utána takarítani (még egy ideig)
Nincsen semmi baj, de szerintem még elég fiatal vagy!
Légy türelemmel és egy kicsit vegyél vissza! Úgy érzem,
túl sokszor próbálkozol naponta. Nem kell! Minden rendben
lesz, de várnod kell még egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!