Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha maszturbálok és még nemjött...

Ha maszturbálok és még nemjött meg a magömlés, akkor késlelteti a maszturbáció?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 19:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
ha maszturbálsz nem fog meg jönni a menstruáció, de ha késleltetni fogod a magömlést ami ejakulációhoz vezet, akkor impotens leszel. érted?????
2011. szept. 13. 20:22
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Ez úgy hülyeség ahogy van. A hangsúly a technikán van. Ha gyorsan kicsapod fél perc alatt, akkor aktus közben hamar el fogsz menni, de ha késlelteted az orgazmusod akkor jobban fogod bírni.
2011. szept. 13. 20:27
 13/28 A kérdező kommentje:

Nah ujra kérdezem.. nem az a problémám hogy gyorsan elmegyek

hanem amikor elmegyek akkor nem sperma jön hanem az a átlátszó váladék.. nah és azt szeretném megtudni hogy késlelteti-e ez a magömlésem (amikor nem átlátszó jönmár hanem sperma)

2011. szept. 13. 20:37
 14/28 A kérdező kommentje:
Kiegészitem: Késlelteti-e az első magömlést ?:)
2011. szept. 13. 20:40
 15/28 anonim ***** válasza:
55%
nem. nem tudom ezt hol olvastad de elég nagy ökörség.
2011. szept. 13. 20:43
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

Úgy látom, hogy az eddigi válaszadók 90%-a nem fogta fel, hogy mi a kérdés egyáltalán. Egy kicsit valóban rossz volt a kérdésfeltevés, de azért le lehetett venni, hogy mi az aggodalom oka. Mint általában: felesleges előre aggódni!

Szóval a kérdésfeltevő még annyira fiatal, hogy amikor maszturbál és elélvez, nem jön neki sperma, mert még nem termelődik. Én is voltam így 13 éves koromban, vagyis vannak személyes tapasztalataim. A lényeg, hogy az érzés megvan, de nincs ejakuláció, csak némi minimális váladék jelenik meg a pénisz "kijáratánál".

Mint már írtam aggodalomra semmi ok. A maszturbálás egészséges, mert "boldogsághormokat" szabadít fel, a sperma termelődése pedig így is, úgy is megindul idővel.

2011. szept. 16. 13:02
 17/28 anonim ***** válasza:
97%

ez marhaság

maszturbálj nyugodtan

max örülhetsz, hogy nem kell utána takarítani (még egy ideig)

2011. szept. 16. 13:26
 18/28 $weci válasza:
18%
Értelmetlen ahogy leírtad... vannak olyan módszerek amivel tudod késleltetni...De szerintem akkor gyakorold amikor agyilag elérsz egy bizonyos szintet. Ezek szerint még nem vagy ott!! (BOCS)
2011. szept. 17. 22:17
 19/28 $weci válasza:
43%
Lusta voltam olvasni a tanácsokat :D Így már érthető :D azért bizonyos infókat jobb ha előre közölsz másképp hülyének néznek az emberek, mint pl. Én ... ;)
2011. szept. 17. 22:20
 20/28 szamo77db ***** válasza:
49%

Nincsen semmi baj, de szerintem még elég fiatal vagy!

Légy türelemmel és egy kicsit vegyél vissza! Úgy érzem,

túl sokszor próbálkozol naponta. Nem kell! Minden rendben

lesz, de várnod kell még egy kicsit!

2011. szept. 18. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!