Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SűRGŐS! Melyik kórházba...

SűRGŐS! Melyik kórházba menjek el fitymaszűkülettel?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van, de szerencsére nem olyan komoly, ettől függetlenül szerintem műteni fognak. Hova menjek? Budapesti vagyok, 17 éves. Heim Pálban volt már egy fitymafék műtétem, de szerintem nem csinálták meg rendesen, szóval oda nem szívesen mennék vissza...
2011. szept. 12. 12:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
Lánynak kisebb a fitymaja, az biztos dragabb.
2011. szept. 16. 17:10
 22/36 A kérdező kommentje:

Srácok én pesti vagyok! Nem tudok kimenni Balassagyarmatra...Pláne hogy nem is kezelnének mert azt mondanák, hogy menjek pesti kórházba...

Az uzsoki utcaiban voltam de annyian voltak hogy nem tudtam kivárni :S

Úgy látszik marad a Heim pÁL

2011. szept. 16. 17:37
 23/36 anonim ***** válasza:

Nekem csak bajom lett abból, hogy levágták az egész fitymámat és nagyon undorítóan végezték el a műtétet, a HEIM PÁLBAN!

Mai napig az a hentes-mészáros a sebész-főorvos ott, aki engem szabdalt szét. Ezt akarod kérdező???

Hát akkor eredj nyugodtan a Heim Pálba, hajrá

2011. szept. 16. 18:10
 24/36 anonim ***** válasza:

"Nem tudok kimenni Balassagyarmatra.."

Szerintem az a neve a dokinak... legalabbis helyesen irva balassagyarmati doki lenne, ha Balassagyamaton lenne.;)

2011. szept. 16. 18:12
 25/36 A kérdező kommentje:

Balassagyarmat dr Kiss Bertalan Urológus

nekem ebből az jön le, hogy balassagyarmati az illető.

És nem szeretném, hogy lecsonkolják a fitymámat, de nem tudok máshova elmenni. A fitymafék műtétemet Dr. Sulya Bálint csinálta.

De azért tettem ki a kérdést, hogy hátha van olyan aki normális orvosnál volt Budapesten(!) vagy annak a közelében.

De ezek szerint itt csak olyanok vannak akinek elrontották...

2011. szept. 16. 18:19
 26/36 anonim ***** válasza:

"nem szeretném, hogy lecsonkolják a fitymámat, de nem tudok máshova elmenni"

Mi van???????

Ha nem szeretnéd, akkor elmész egy normális magánorvoshoz. Nyilván több tízezer Ft lesz ez a játék, hogy megmaradjon a fityma nagy része, amennyit csak lehet.... ha számít neked.

Ha nem számít, akkor meg akárhová mehetsz, de én ezt nem ajánlom. Ennyi.

2011. szept. 16. 20:32
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

A Heim Pálban valóban az az osztályvezető főorvos még, aki "lecsonkolta" a kérgesedő-foltosodó, ronda makkú hozzászóló(k) fitymáját, (ahogyan ő(k) nevezi(k),... idézem: "A Haláldoki" (Dr. Sárközy Sándor), azonban a gyermekurológián az orvosi stáb azóta már kicserélődött, és ott vannak már azóta jó dokik is.

* Dr. Merksz Miklós ott jelenleg a főorvos

Íme egy eset, igaz, nem fitymaszűkület kapcsán...

>> [link]

* Dr. Kiss András Pál adjunktus úrról egyetlen igen pozitív visszajelzésem van egy ucsak GyK-s sorstársad jóvoltából, őt úgy állította be, hogy keres más megoldási alternatívákat is, pl. bemetszés, fékátvágás. Vele talán érdemes lenne megnézetni azt a féket, mert hátha tud még vele kezdeni vmit, akár le7 vmi bevágásos szövettágító-nyújtó technikája.

De amennyiben ez sem elég, az alábbi fórumban is vannak pozitív ajánlások, igaz, azok a Heim Pál Kórház Madarász utcai kirendeltségével kapcsolatosak.

>> [link]

De am. Balassagyarmatra is kime7sz,... én is küldtem már le rám>>privizőt Szolnokra vagy Szentesre EGY BIZONYOS orvoshoz úgy, hogy el is látták őt ott. Sz'al ne ess bele abba a hibába hogy hitetlenkedsz anélkül, hogy megpróbálnád ill. meggyőződnél arról, van-e 100% BIZONYOS ALAPJA a hitetlenségednek. A túlzott szkepticizmussal, bizalmatlankodással, hitetlenkedésekkel sokan rántják ki ÖNMAGUK ALÓL a talajt, és sztem te is itt bax6od el, ha emiatt nem veszed észre az értékeket azokban a személyekben, akik a segítségedre le7nek problémád megoldásában! :-o

Üdv: EE

●●● ●● ●● ●●● ●● ●● ●●●

PS:

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

FELHÍVÁS MINDEN FITYMA, ill. FÉKMŰTÖTTHÖZ!

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Kérlek, ha átestél bárminemű pénisz- vagy fityma- ill. fékplasztikán, műtéten, akár görbeség (Peyronie), hypospadiasis, LSA (Lichen Sclerosus et Athrophicus), és...

___ meg vagy elégedve az orvos(odd)al, aki műtött( téged, barátodat, fiadat...), tehát ajánlanád, esetleg...

___ tudsz hasonlóan megbíz6ó dokit, aki nem kapásból a TKM-hez (Teljes KörülMetéléshez) folyamodik, hanem előtte megpróbál még X módszert, (fitymaplasztikát, tehát bemetszést, bevágásokat, vagy valóban csak Részleges KM-t),

... AKÁRHOL MAGYARORSZÁGON, vagy A HATÁRON TÚLI HONFITÁRSAINK TÉRSÉGÉBŐL (pl. Ausztria, Szlovákia, Kárpátalja, Románia, Szerbia,... stb. ahol élsz, mint magyar és van tapasztalatod neked, vagy ismerősödnek...

˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ . . . v a g y . . .

___ az orvosod befolyásolt tiszta döntésed, vágyad, kérésed hangoztatásában, kifejezésében vagy meghozatalában, rád erőltette az akaratát vagy kapásból rábeszélt a TKM-re, anélkül, hogy kipróbált volna a te kifejezett kérésedre BÁRMI MÁS megoldásT,

___ az orvosod a (te/barátod, fiad) pénisz(ed)e(')n végrehajtott műtét során csapnivaló, trehány munkát végzett, ill. tehát vmi dolog nem stimmelt az orvossal, aki műtött(e)

... >>PRIVIZZ RÁM, ÉS OSZD MEG velem személyes tapasztalataidat, ezáltal is gondolván azon sorstársaidra, akik most járnak ugyanabban a cipőben, amelyben TE, BARÁTOD, FIAD volt egykoron!

Részletes, ámde hiteles, nem túlszínezett (élmény)beszámolódat itt is leír6nád a Kérdezőnek, főleg, ha már ilyen szépen beindult ez a fórummá lett topik, de akár az alábbi oldalon is emellett:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Ha tudsz olyan kórházat, ahol TB-re LÉZERREL (nem elektrokauterrel vagy szikével) végeznek fityma- v. fékműtéteket, azt az alábbi topikban írd meg légyszi'!

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

●●● ●● ●● ●●● ●● ●● ●●●

S E G Í T S D ˙ S O R S T Á R S A I D A T , ˙ M E R T . . .

... TE IS VOLTÁL AZ Ő HELYÜKBEN,

... TE MÁR ISMERED EZT A HELYZETET,

... TE IS FÉLTÉL, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI VELED,

... NEKED IS VOLTAK DILEMMÁID ÉS NEKED IS JÓLESETT VOLNA, HA SEGÍTENEK NEKED, ÉS FOGNÁK A KEZED EBBEN A HELYZETBEN.

I G A Z ? ? ? S:-?

SZÁND RÁ AZ IDŐDET, ÉS SEGÍTS MÁSOKON!!!

Segítségedet az ő nevükben is köszönöm. ;-D

●●● ●● ●● ●●● ●● ●● ●●●

2011. szept. 16. 20:35
 28/36 anonim ***** válasza:

Csak, hogy meséljek kicsit a Heim Pálról: közölték, hogy semmilyen kártérítésre nem számíthatok a körülmetélés miatt, mivel - most figyeljetek - NEM SZÓLTAM A MŰTÉT UTÁN 5 ÉVEN BELÜL, hogy gond van.

Tehát, szerintük egy 5 éves korban elvégzett műtétnél már 10 éves korom előtt kellett volna, hogy előjöjjön olyan gond, ami láthatóan zavaró a szexben.

Sajnos én hanyag gyerek voltam és nem szexeltem 10 éves korom előtt.

Így lemaradtam arról, hogy kártérítsenek.

Na ennyit erről srácok. De nyugodtan vágassa le mindenki a karját is, ha neki jólesik, ennyi

2011. szept. 16. 21:13
 29/36 anonim ***** válasza:

@ 21:13 OFF:

Az oké, te rossz véleménnyel vagy a Heim Pálról, na de az mikor volt? 1985 körül? Azóta voltak változások, a kórház technikailag is felfejlődött, és attól még, hogy az az EGYETLEN (Halál)doki ezt tette veled, attól még le7nek ott jó orvosok, és az általam belinkeltekről az emberek jó véleménnyel vannak. Egy ember miatt nincs jogod az összes orvost elítélni, mert le7nek ill. vannak köztük jók is.

Egyébként ami linket tőlem korábban megkaptál...

>> http://www.youtube.com/watch?v=VvVAh1-8ba8

...abban a kanadai Paul Tinari-t (2006-ban 48 éves férfit) ugye 8 évesen műttették meg erőszakkal, mivel a szülei így akarták büntetni az önkielégítésért! (Lefogták, egy asztalra fektették, és mindenféle higiénia és érzéstelenítés nélkül TKM-elték. (Picit hasonlít a tavaly augusztusi debreceni urológiai Klínikán történt esetre.) Ő $ 12.000,-- (kanadai dollárt) kapott kártérítésként, amelyben a fityma újraépítését finanszírozta az egészségbiztosító, hány év után is? 40 ÉVVEL KÉSŐBB!

Lépj vele kapcsolatba és kérj tanácsot tőle, mert ő végigcsinálta, és MEGCSINÁLTA! A linket is azért küldtem neked >>priviben, hátha ő tud segíteni!

Oké, hogy óvod a srácokat itt a fórumon a TKM-től, de azért ezt ne vidd túlzásba, mert itt ők a saját bajukra keresnek elfogad6ó megoldást, nem pedig másokat akarnak sajnálni! Ha egy megoldás nem jó, akkor javasolj mást, konkrétabbat!

A másik dolog, ne általánosíts, mert nem minden eset olyan mint a tiéd. Ha pedig tanácsolsz vkinek vmit, akkor nézz utána mit javasolsz, mert sokan sajna hülyeséget írnak le, igaz,... jószándékból. (Pl. a bemetszés az már eleve egy fitymaplasztikai eljárás.)

A te témádhoz ennyit kívánok hozzászólni, és a fenti Heim Pálos orvosokról a véleményem fent olvas6ó a [20:35]-ös hszsomban.

:ON

Üdv: EE

2011. szept. 16. 22:18
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem állunk olyan jól anyagilag, hogy több tízezer Ft-ot vagy akár százreket fizessünk.
2011. szept. 17. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!