Mitöl viszkedhet a végbélnyilásom?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete,naponta többször is viszket. Mitöl lehet?2009. ápr. 21. 21:22
11/17 anonim válasza:
nekem inkább csak este szokott első vagyok csak ma kezdett el délelött
12/17 anonim válasza:
ha este viszket,akkor féreg,erre a vermox nevű tabletta nagyon jó(receptköteles9,de lehet cukorbetegség is.
13/17 anonim válasza:
Szerintem ezt a választ már úgysem olvasod el... De ki tudja...
Szóval... Ha féreg(ami valóban lehet) akkor a viszketéssel együtt jár az is, hogy ugyanannyit eszel mégis fogysz, mert a bélféreg előbb felhasználja a kaját mint te...
De én mondjuk arra gondolok, hogy (most nem tudom hány éves vagy)... Ha tini, és elkezdtél szőrösödni,akkor... Hát bizony ott is elkezdesz szőrösödni, és ha sokat jössz-mész a jó időben, vagy elkezdtél futni, vagy ilyenek, akkor az is lehet h egyszerűen kidörzsölődött... Viszont ha tényleg elkezdtél futni, akkorugye elvileg fogytális ha volt felesleged, de lehet h féregtől volt, és nem a futástól...:S:S Szóval azért ha nem tudsz jobbat, akkor mennj el orvoshoz!!!
Szia
15/17 anonim válasza:
az első vagyok 14 éves F vagyok anyum nővér a faluban orvos mellett és fog valamelyik nap hozni
16/17 anonim válasza:
Nos lehet aranyér, habár az együttjárna véres széklettel. Lehet férgesség is, a féreg este rakja le a petéit a végbélnyílás környékére, és akármikor viszkethet. És lehet, hogy nem törölted ki rendesen, wc papír kisebezte, beizzadt. Nagyjából ennyi oka lehet. Kicsit ha pontosítanál.
17/17 anonim válasza:
nekem már úgyahogy elmult kicsit szokott viszketni még de semmit nem használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!