A péniszem kipirosodott és viszket is, ez mi? Gomba?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek is viszket,használ rá canestent.Én is azzal kenem magam,az jo rá?A dokit ne irjátok!Köszi2009. ápr. 21. 16:21
1/3 anonim válasza:
nem tudom a barátnöd volt e orvosnál? de ha neki canestent írt fel akkor azt te is használhatod. valószínünek tartom hogy ez bakteriális fertözés egymást fertötzétek meg nem tudom kinél volt elöbb. ha a canesten nem használna akkor valószínü nem gomba.(kb 3-4 nap után érezni fogod a hatást)az is lehet hogy allergi arra próbálj meg egyszerüen fenistilt használni. fontos hogy ne éljetek nemi életet ez idö alatt mert akkor aztán akár hónapokig is szenvedhettek töle
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt dokinál,ha használ a kenőcs akkor gomba,oké.Köszi.Még valaki esetleg?
2009. ápr. 21. 16:38
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem,le fog rohadni,szóval vágd le a makkot,akkor van esély,hogy megmaradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!