Ma reggel arra ébredtem, hogy nedves az ágy. Mitől lehetett?
Nem tudom, hogy miért, meg hogyan de álmomban bepisiltem. Nem emlékszem az álmomra. Nem történt velem semmi különös, ami indokolta volna ezt az történést. Elég kellemetlen dolog. Félek, hogy újra megismétlődik. Mit tehetek ellene valamint mért történt meg ez?
20/F
Hát az előző válaszra csak annyit hogy:
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
Szerintem ez mindent elmond.
Kérdező: Én is ugyanazt mondom mint az előttem válaszolók,ne parázz, bárkivel előfordulhat
Kedves legalja!
Azért mert valaki 47 (49) %-os, az inkább pozitívnak számít itt, mint ganézandónak. Itt általában azoknak van magas pontszámuk ( van akinél 130%) akik azt válaszolják, amit a kérdező sugall. Aki a kérdésekre a saját tapasztalata alapján válaszol, az ritkán éri el a 60 % ot.
Igaz, hogy régi kérdés, de mi van eled azóta?
Amúgy az éjszakai bevizelés nem normális, igaza van a 47 azőta 49 % osnak.
Persze előfordulhat csak úgy is, de ez általában valami kkal van
Túl sok folyadék bevitel, felfázás, tudatmődosítószer használata ( altató, alkohol, drog...akármi)
Túl mélyen aludtál, a szervezet megébreszt, ha vizelni kell, vagyis azért kell mert megébredsz( az alva egy fázisában indul be az anyagcsere újra)
Ha ez nemörténik meg, akkor túl mélEn aludtál. Ey felnőtt ember normál esetben mem alszik ennyire mélyen, lehet alvászavar, vagy az, hogy anniyra nagyon fáradt voltál..
Ez most találgatás, mert lehe osha többet nem fordult elő nálad a dolog...
De emiatt ha többször is bekövetkezik, el kell menni orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!