Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez még nyulni fog? (Kérdésed...

Lázár Deniel kérdése:

Ez még nyulni fog? (Kérdésed túl rövid

Figyelt kérdés
lehet hogy rövid lenne a fitymafékem?12/F ez még nyulni fog?
2011. aug. 30. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nőni fog az még ne aggódj, csak lehet hogy később érsz. :)
2011. aug. 30. 14:32
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Előfordul,de még igen fiatal vagy,még fejlődni fog,de a rendszeres maszturbálás is jó.
2011. szept. 3. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
28%

"....de a rendszeres maszturbálás is jó."

Nem, ezt ne csináld, ne szokj rá!!

Maradj meg tisztán!

2011. szept. 4. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:

(Ilyent csak egy nő írhat. Gondolom Jehova tanúja lehetsz. Marhája.)

Nem leszel "mocskos" ha maszturbálsz. SŐt, amikor elkezdesz majd pubertálni 13-14 évesen, akkor irgalmatlanul meglódulnak a hormonjaid, és bizonyos anyagok kezdenek termelődni benned. Ezeknek távozni kell. Ha nem oldja meg neked egy kislány, akkor oldd meg magadnak, mert sajnos én tudom, (itt falun tisztán akarják a fiúgyerekeket az idióta mucsai nőszemélyek tartani) hogy ha nem csinálnak vele semmit, akkor iszonyatosan fájdalmas görcsökkel távozik a felesleg. Jellemzően éjszaka. Ehhez képest beülsz a kádba, rárántasz, meg van oldva a probléma. (És igen, segít a fitymaszűkületen, szerintem az lehet neked.) Majd elmúlik.

2011. szept. 24. 20:06
 5/14 anonim ***** válasza:

A maszturbálás önzéshez vezet és késöbb, ha megnösülsz a feleségeddel való sexuális életetekben levö esetleges zavarokhoz, amiröl most nem akarok részletesebben írni, mert még nagyon fiatal vagy, most ne ezzel foglalkozz.

Sportolj sokat és minden "problémádhoz" kérd Isten segítségét!

Nem fog kimaradni, majd meglátod!

2011. szept. 25. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocsi de hogy?? Kérlek istenem nőjjön meg a farkam ..vagy mi ? -.o
2011. okt. 5. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Istent (kérlek nagy I-vel!) MINDENHEZ lehet segítségül kérni.

Még "ilyen" dolgokban is, miért ne? Hiszen Ö teremtett meg!!

A biológiai szüleidet Ö válsztotta ki számodra, Ö volt jelen, amikor megfogamzottál...

A bibliában olvasható, hogy minden "hajunk szála meg van számlálva", ami azt jelenti, hogy ö még arról is tud, ha egy hajszálunk kiesik...

Egyébként, ha gyakran forgatnád a bibliát, minden kérdésedre válszt kapnál.

Ima után koncentrálj a kérdésedre, nyisd ki utána behúnyt szemmel a Bibliát és szintén behúnyt szemmel bökj rá valahol az oldalra. Meg fogsz lepödni, milyen precíz, személyhezszóló választ kaphatsz így. Föleg egy bizonyos praxis után.

2011. okt. 6. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
és ez neked már bejött,most komolyan? de egyébként énis hívő vagyok csak azt nem hiszem hogy ledobott 2 követ 10 parancsolattal, és megszablya hogyan éljünk...nem befolyásol minket, hagyja hogy hibázzunk...de mind1 egyébként
2011. okt. 6. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Èn olyan dolgokat éltem már meg Istennel, amiket tényleg csodának lehet nevezni...

Addig nem is tudunk igazán vallásosak lenni, amíg ilyen személyes tapasztalatunk nem volt még Vele.

Viszont ez a személyes "Isten-megélés" meg elsösorban akkor jön, ha foglalkozunk a dologgal. Isten egy abszolút realitás, csak számunkra nem látható, de állandóan körülöttünk jelen levö reálisan létezö, megtapasztalaható SZEMÈLY!

Azt hiszem, a lényeget nem értetted (még) meg:

Isten közölte az emberiséggel a 10 parancsolatot (az emberek saját érdekében), hogy ha ezek szerint élnek, akkor sikerülhet majd (ill. CSAK!) az életük.

Ugyanakkor Isten az embert teljes szabadsággal látta el, ami azt jelenti, hogy az ember SZABADON dönthet a jó és a rossz között! (Dönthet Isten mellett, de ellene is.)

A mi szabadságunkat tiszteletben tartva "nem szól bele" az életünkbe! (Csak ha kérjük, mert akkor nemhogy beleszól, de individuálisan vezetni is fog!)

De az utat, a cél(oka)t megmutatta, csak meg kell (kéne!) fogadni és aszerint élni. Ha mindenki ezt tenné, máshogy nézne ki a világ...

Ha a Google-ban különben beadod pld. hogy: "halálközeli élmények", kijön egy csomó nagyon érdekes "Isten-élmény-videó"!

Már magyarul is van egy csomó (én külföldön élek), nagyon ajánlom, hogy megnézd, hogy kicsit több "kedvet" kapj...

Azonkívül tudnám még a "Karizmatikus Mozgalom a Katolikus Egyházban" -t is ajánlani, aminek az "Èlet a Szentlélekben" c. szeminárjának keretén belül meg lehet Istent személyesen (!) tapasztalni!!

Ez egy nagyon-nagyon érdekes dolog, egyszer próbálj résztvenni rajta!

Isten áldjon!

2011. okt. 7. 15:49
 10/14 anonim ***** válasza:
hajrá nekem
2011. okt. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!