Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület? = (

Ez fitymaszűkület? = (

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok..4 éve maszturbálok..észrevettem hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudom lehúzni a fitymámat a makk alá..ha sikerül akkor is fájdalmasan! Elmúlhat ez idővel egyáltalán vagy kés alá kell feküdni?
2011. aug. 29. 17:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
08-31 18:45-nek igaza van!
2011. szept. 6. 21:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért remélem utolsó,hogy neked is fitymaplasztikád lesz ősszel majd az a legjobb megoldás és nem fityma nélküli,metélt gyerek leszel te is.
2011. szept. 7. 18:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Fitymaplasztikám lesz igen! Meg is kértem a Dr. Úrt, hogy szeretném megtartani a fitymámat! Ő meg elmondta, hogy fitymaplasztika lesz és ez esetben a szűkületi problémát megoldja és megmarad a fitymám úgy, hogy a makkomat teljesen fedni fogja a bőr!
2011. szept. 8. 14:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, nekem levágták az egészet :(
2011. szept. 9. 13:57
 25/26 anonim válasza:
77%

Nekem is hasonló problémám van/volt, de még nem mentem el orvoshoz. Egy hónapja intenzívebben elkezdtem nyújtani, naponta többször is. Leginkább fürdéskor, mert akkor lazábbnak tűnik. Teljes körülmetélést nem szeretnék, rengeteg rosszat hallottam már róla, meg ugye az ember először "házilag" próbálkozik. Eddig egészen pozitívnak tűnik minden, mikor elkezdtem ezt az egészet akkor még csak félig tudtam hátrahúzni a fitymát (merev állapotban), ma már viszont teljesen szabaddá tudom tenni a makkom, egyedül a perem alatti rész mögé nem nyúlik még. Bízom benne, hogy hamarosan lesz eredmény.

Akinek hasonló aggodalma lenne, annak ajánlom a hasonló nyújtó/tornáztató módszereket. Igaz, így jóval több ideig tart eredményt elérni (és nem is biztos, szerintem ez emberenként különböző), de szerintem érdemes megpróbálni. Ha nincs változás, vagy sürgős eredmény kell, akkor mindenképpen orvos!

2011. szept. 10. 18:25
 26/26 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj Kérdező!

Kifogást kereshetsz életed végéig is, amennyit csak akarsz, de minél tovább vársz a megoldással, annál inkább fel fog emészteni ez a probléma.

_ Miért nem esel át ezen egyszerűen rajta?

_ Miért nem nézel végre szembe vele?

_ Apád, anyád a szüleid. Ők neveltek fel, nekik miért lenne ez vicces, hogy te szenvedsz?

Ne magadból indulj ki, miszerint neked ez az egész dolog "ciki",... ez baromság! Ez a dolog nem ciki, erről te nem te7sz! Szólni akkor kell, ha úgy érzed, hogy szólni akarsz nekik, azonban akkor el kell az felejtened, hogy "ciki". Ez egy kitalált mondvacsinált szó, és ált. ostoba amerikanizált rágógumiszínű plázap*csák és metroszex tinifiúk révén terjedt el a köznyelvbe. Te ilyen vagy? Nem? Akkor meg ne használd ezt a szót, mert azzal önmagadat minősíted!

Hogy segít7sek neked, némi lelkierőt önteni beléd, és az előző hozzászólóba is pl. vmint azokba is, akik hasonló cipőben járnak, mint ti..., érdemes lenne elolvasni az alábbi topikot alaposan, majd megnézni a benne lévő újabb linkek tartalmát, ha még nem olvastátok.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Higyjétek el,.. nemcsak ti szenvedtek ebben, azonban ezt meg kell oldani méghozzá MIHAMARABB! Vagy életetek végéig félni AKARTOK ettől a kis aprócska rendellenességtől?

Nem gondoljátok, hogy ti álltok hozzá rosszul, ha ezt a dolgot, -- azt, hogy ti is fitymaszűkületesek vagytok, -- szégyenlitek? dO.ob

Remélem tudtam nektek segíteni lelket önteni belétek, és oldani az általatok alaptalanul beképzelt félelmeiteken. Van megoldás, csak nem szabad tőle megijedni, ellenben ha tadatában vagytok annak, hogy mi az ábra, akkor LÉPNI KELL!

Ha bármiben tudok segíteni, esetleg kérdésed/kérdésetek merülne fel a témával vagy vmely beavatkozással kapcs., csak >>privizzetek rám bátran.

Bátorság... FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

PS: ˙ A [08-31 14:20]-as 20/F hozzászólót -- aki jelezte, hogy fitymaplasztikája lesz -- pedig ezúton kérném meg, legyen szíves keressen meg >>priviben, mert érdekelne bővebben és részletesebben az esete, ill. az is, hogy ki fogja őt műteni, hol, aki vállalja azt, hogy nem telejesen metéli le TKM-el (teljes körülmetéléssel), hanem csak részlegessel a bojtját! :-o

2011. szept. 11. 04:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!