Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület? = (

Ez fitymaszűkület? = (

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok..4 éve maszturbálok..észrevettem hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudom lehúzni a fitymámat a makk alá..ha sikerül akkor is fájdalmasan! Elmúlhat ez idővel egyáltalán vagy kés alá kell feküdni?
2011. aug. 29. 17:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
te írtad hogy leírod mi a teendő..? akkor azt:D
2011. aug. 30. 21:40
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Itt név és arc nélkül vagyunk. Ha elmész privátban beszélgetni valakivel, annak mi értelme van? Mond neked valami hülyeséget, amit aztán már nem véleményez senki. Ez csak a tanácsadónak jó, mert nincs kritika

Szerintem itt is meg lehet beszélni, ezért van ez a hely..!

2011. aug. 31. 13:06
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Mindenféleképpen jó lenne ha megnézetnéd urológussal. Semmit sem veszítesz vele és egy vizsgálatba még nem halt bele senki sem! :D A másik meg, hogy ezt a dolgot semmi esetre se hanyagold el! Rendbe kell tetetni még mielőtt elkezdesz nemi életet élni! Jelenleg én is járok hasonló gonddal dokihoz és már ezerszer megbántam, hogy nem fiatalon kezeltettem a problémát.

20/F

2011. aug. 31. 14:20
 14/26 A kérdező kommentje:

Ő mondta,hogy írjak neki e-mailt de nemtudtam..azért is írtam am jogos:D

Félek elmenni urologoshoz , mert szüleim se tudják és akk vmelyiküknek jönni-e kénne velem,és kicsit ciki lenne nekik megmondaná pláne ha nincs is gond csak idő kell: O:D

2011. aug. 31. 14:24
 15/26 anonim ***** válasza:

Dr. dolhai:

kipróbáltad amit ajánlottam?

ha igen jóbb-e igy?

2011. aug. 31. 18:37
 16/26 anonim ***** válasza:
77%

Szia 14:20 vagyok újra!

Szinte ugyanez volt az én esetem is, éveken át nem mertem segítséget kérni a szülőktől, mert cikinek tartottam, hogy fitymaszűkületem van. Pár hónapja amikor megkértem a szüleimet, hogy segítsenek ebben a problémában anyám ugyan kicsit meglepődötten de csak annyit mondott, hogy ismer egy jó nevű urológust és, hogy kér nála időpontot menjek el a magánrendelésére. Ciki a dolog tudom és lelkileg is megterhelő mert én is átéltem a te helyzetedet. De ez neked kell fejben eldönteni, hogy meg akarom oldani a dolgot vagy csak halogatom! A szülők meg biztos hogy segítenek mert ők is tisztában vannak ennek a veszélyeivel! Jobb 16 évesen lerendezni ezt mint akkor amikor már 18-20 vagy és tele vagy halom nyomással érettségi miatt, esetleg emiatt bizonytalanodsz el a csajozásban, meg még sorolhatnám a sok mást ami rád fog nehezedni 18-20 évesen.

2011. aug. 31. 18:45
 17/26 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, de nagyon fontos, hogy ki és hogy csinálja meg, mert nekem meg épp az okozza a problémát, hogy "megoldották" vagyis lecsonkolták az egészet, merthogy a "teljes körülmetélés után már panaszmentes lesz" ami persze hazugság, éppen ettől vannak a panaszaim... most meg nyújthatom vissza, de az meg már soha nem lesz ugyanolyan
2011. szept. 1. 15:17
 18/26 anonim ***** válasza:

18:45 vagyok újra!

Nekem fitymaplasztikám lesz, ami lényegében egy hasonló eljárással működik mint a körülmetélés, de a fityma megmarad és merev állapotban is fedi a makkot! De mégis könnyedén tudom majd hátrahúzni! Akinek van hasonló problémája kérdezzen meg akár több orvost is! A TKM azaz teljes körülmetélést senkinek nem ajánlom, mert aki ahhoz szokott, hogy van fitymája annak az a legkényelmesebb, ha meg is marad de használható állapotban! Mindenféleképpen RKM azaz részleges körülmetélést vagy fitymaplasztikát kell választani! Tudomásom szerint még van jó pár megoldás ide tartozik még a bemetszés is, de az meg esztétikailag nem ajánlott!

A kérdezőnek meg üzenem, hogy ne féljen előbb utóbb így is úgyis átesel a dolgon! BÁTORSÁG! Az erő legyen veled! :)))

2011. szept. 1. 18:42
 19/26 anonim ***** válasza:
Előttem írótól kérném, hogy ha túl van ezen a bizonyos fitymaplasztika műtéten ide leírná majd hogy milyen volt a műtét, és főleg utána hogy javul? Amúgy mikor lesz a műtéted?
2011. szept. 2. 02:06
 20/26 anonim ***** válasza:

18:42 vagyok!

Hát a doki azt javasolta, hogy az őszi szünet első napján elvégzi a beavatkozást és akkor a szünetben ráérek kipihenni! utána egy hét fekvés! És persze le fogom írni! :) De ha adsz egy irreális e-mail címet akkor oda is szívesen írok tapasztalatot!

2011. szept. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!