Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület? = (

Ez fitymaszűkület? = (

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok..4 éve maszturbálok..észrevettem hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudom lehúzni a fitymámat a makk alá..ha sikerül akkor is fájdalmasan! Elmúlhat ez idővel egyáltalán vagy kés alá kell feküdni?
2011. aug. 29. 17:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Rendszeres mosd meg minden nap a zuhany alatt. Ha nincsen benne szennyeződés akkor bizony urológus. Kiskoromban nekem is ez volt....az urológus rántott egyet rajta azt csá...azóta nincs ilyen bajom...ha az sem segít akkor lehet, hogy műtét lesz.
2011. aug. 29. 17:54
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
A tágítós megoldás is jó, de ha nem bírja a bőröd, akkor jobban be fog szűkülni, és akkor kés alá kell feküdni. Nem kell parázni, nekem is megvolt, és a csajok akikkel voltam imádták. Nekem nagyon bevált.
2011. aug. 29. 18:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
ha rendszeresen mosod fürdéskor és meleg vízben is hátrahúzod és húzogatod mindig merev állapotban minden nap és így sem javulna pár hónap alatt akkor menj vele urológushoz.Körülmetéltetni ne engedd,annyira ne súlyos még.
2011. aug. 29. 18:36
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vízben húzogatás nem válna be akkor még,Urológus írhat fel lazító kenőcsőt,vagy fityma plasztika van még,amikor kis vágással lazítanak a bőrőn és megmarad a fitymád.Ne metéltesd magad körbe,mert nem valami szép,meg van a kockázata,és sok csajnak nem is jön be.Meg nem is szükséges.Kisebb seb,kisebb vágás,tudod gyorsabb gyógyulás jelent.
2011. aug. 29. 18:39
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Én kenegetem szteroidos kenőcsel, már jó ideje de nem használ. Igaz kétszer annyi idős vagyok mint te, úgyhogy probát megér.
2011. aug. 30. 00:22
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kenőcs miatt múlik el, a kenőcs csak abban segít, hogy puhítsa a bőrt és az esetleges gyulladást megelőzze. Hetekig, hónapokig kell óvatosan húzogatni, hogy nehogy berepedjen közben. Ha vágni kell, akkor se a teljes körülmetélés kell, azt nagyon nem ajánlom, én is nagyon megjártam vele, sok problémával járhat
2011. aug. 30. 09:11
 7/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) megfogadom,várok még vele..:D körülmetélést semmiféle képen se fogom megengedi az orvosnak!:)
2011. aug. 30. 18:09
 8/26 anonim ***** válasza:

lehet figymaszükület is vagy csak kevés "sikositásra "alkalmas hormon szabadul fel

irhatsz privátba és elmondom hogy mi a teendő

Dr.dolhai

2011. aug. 30. 18:20
 9/26 A kérdező kommentje:
nem tudok emailt írni.(: megtennéd hogy rám írnál ?:)
2011. aug. 30. 18:22
 10/26 anonim ***** válasza:
és mit irjak neked???
2011. aug. 30. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!