Nagyon félek, ott alul elkezdett vérezni, most mivan?
Figyelt kérdés
Pár perce, azóta szóltam apámnak, nem olyan kevés jött ki, de nem érzem rosszul magam, lefürödtem, de nagyon be vagyok parázvaO.o mi lehet ez?2011. aug. 25. 23:18
1/8 A kérdező kommentje:
14/f
2011. aug. 25. 23:19
4/8 A kérdező kommentje:
bocsánat, csak Rettenetesen félek :\ Igen, arra gondoltam
2011. aug. 25. 23:30
5/8 anonim válasza:
hmmm...google (is) a barátod. ...mit csináltál a vérzés előtt?szex? akár magaddal is...
van olyan,hogy pénisztörés,amikor a pénisz barlangos teste megsérül, egy hirtelen mozdulattól...mindenképp menj urológushoz...
6/8 anonim válasza:
Ha nem kamu akkor irány a klinika, mert meghalhatsz. Poénnak elég szar..
7/8 anonim válasza:
amúgy simán csak vérezni kezdett? vagy vizelés közben? vagy hogy? na mindegy,lényeg,hogy menj dokihoz. a rettenetesen félést meg el kell hagyni akkorra,ha valami komoly bajod van. csomó oka lehet, előre (rettenetesen)nem kell félni. Kicsit meg mindig hasznos. Aki gyakrabban fél, ritkábban ijed meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Játszottam, azt látom hogy a gatyám véres, Vizelet rendesen sárgán jön, igen holnap rohanok reggel orvoshoz.
2011. aug. 25. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!