Teljesen merev állapotban, ha hátrahúzom a bőrt a péniszemen, akkor néha a fityma "beakad" a makk pereme alá. Miért van ez, és mit tudnék tenni ellene?
Nem fáj, viszont elég nehéz "kiszabadítani", és ha úgy maszturbálok, akkor nem érzek semmit. Tehát nekem kell az, hogy a bőr a makkon mozogjon. Ez normális? Még szűz vagyok. Attól félek, hogy amikor meglesz az első, ugyanígy beragad a perem alá a fitymám és nem fogom élvezni. Ha elég nedves, akkor mondjuk könnyebben kiugrik alóla, de gumiban nem lesz túl nedves. Vagy ezen segít majd az előnedv? Nem nevezném ezt fitymaszűkületnek, mert kiskoromban egyrészt műtöttek vele, másrészt teljesen merev állapotban mindenféle fájdalom nélkül hátra tudom húzni.
Bocs ha érthetetlen a problémám, de nem tudom jobban leírni, és nemsokára esedékes az első aktusom, eléggé izgulok.
Értem a problémád
abszolút normális ha akad, főleg ha makkod elég száraz
próbáld meg azt, hogy hátrahúzod, és bekrémezed a kezed (vmilyen nem túl allergén, szagtalant válassz - vehetsz sikosítót is, de az hamar lejár) és így simogatod a makkodat. De csinálhatod kádban is. Tehát jól látod, ha nem száraz, könnyen kiugrik alóla. A gumi nem száraz, vettél már gumit? Vegyél egy csomag gumit, és próbáld ki azzal is. Rá fogsz jönni, hogy gumiban is úgy a jobb, ha a fitymád hátracsúszik, (persze lehet, próbálkozni, azzal, hogy a makkodon hagyod, és úgy ügyeskeded rá a gumit, akkor meg nem fog rajta csúszkálni, de ki kell próbálni) és elárulom neked, hogy ha gumi nélkül dugsz, akkor is hátracsúszik :)
ja és ha már gumit veszel, érdemesebb a 12-es packot venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!