Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez most fitymaszűkület?

Ez most fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Nyugalmi állapotban nem tudom teljessen csak majdnem teljessen lehúzni a bőrt . Amikor fürdök akkor viszont már sokkal jobban, de teljessen akkor sem sikerül mindig .

Ha pedig feszül, akkor meg még annál jobban sem . 15/F

(nem akarok körbemetélést)

2011. aug. 18. 11:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, lehet az is. Menj el egy orvoshoz, az megvizsgál és megmondja mi a teendő. Nem feltétlenül a körülmetélés a megoldás.
2011. aug. 18. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehetséges, h az, de azt az orvos tudja megmondani! És mindenképp el kell menni, mert később gennyesedhet is, nagyobb lehet a baj. A férjemnek lassan egy éve, 34 éves korában kellett megcsinálni a műtétet. Egyáltalán nem fájt, szépen bekötözték, kenegettük, stb. Nem volt vészes azt mondta. Az eredmény pedig nagyon jó! Szóval ha műteni kell, ne félj, a műtét sem fáj, és az eredmény sem lesz rossz :) 24L
2011. aug. 18. 11:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez már 2-3 éve így van, akkor is lehet ?
2011. aug. 18. 11:44
 4/15 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz,urologushoz vele,egyedül is mehetsz,csak megvizsgál.nem kell minden szükületet metélni,sok más megoldás is van.Ha egyből metélést javasolná akkor megmondod a fitymádhoz raggaszkodsz milyen más megoldások vannak.Lehet akár kenőcs is elég lesz rá.Menj el nyugotan,attól hogy megnéz még nem kell egyből műteni.Itt a nyár,most menjél még időben.
2011. aug. 18. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez első olvasatra enyhe szűkület, szerintem egy részleges metélés, vagy kis bemetszés elég lesz, nem vészes. Csak a teljes körülmetélést kerüld el.
2011. aug. 19. 01:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Adhatnak rá kenőcsöt, férjem is kapott, sz**t sem ért..Nekem tetszik a metélt új állapot, s azt olvastam h a részleges körülmetélés később nem olyan esztétikus, és talán visszaszűkülhet.
2011. aug. 19. 07:59
 7/15 anonim ***** válasza:
pedig nem gáz a körülmetélés hidd el nekem sokkal tisztában tudod tartani a kapitányt és tovább lehet így bírni a sexe ;)
2011. aug. 19. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gáz a körülmetélt péniszem, azt tudom tanácsolni, hogy senki ne vállalja be a kockázatát annak, hogy kiszárad a makkja, nem szép látvány mindenkinél.

A foltosodás is gyakori, amikor nem takarja a bőr, akkor látszik.

Sokaknak lesz kérges, érdes, ahogy nekem is. A bőr feszülhet, ha sokat vágnak (márpedig teljes körülmetélésnél sokat vágnak), akkor az később gondot okozhat. Ez nem valami ködös feltevés, hanem a száraz tények.

Ezt a természet nem így találta ám ki:

[link]

2011. aug. 20. 00:25
 9/15 anonim ***** válasza:
ha rendesen tisztálkodsz nemleszz olyan engem is korulmetéltek fitymaszűkület miatt és nekem nagyon is megfelel tovább lehet bírni a sexet :) és tisztábban lehet tartani
2011. aug. 20. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is teljes körülmetélésem volt, de nekem csak nagyon nagy károm származott belőle :(
2011. aug. 30. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!