Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Súlynövelés hogyan? Tovább->

Themaki1333 kérdése:

Súlynövelés hogyan? Tovább->

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves srác vagyok és érdekelne, hogyan tudok több súlyt felszedni szteroidok és más egyéb hülyeség nélkül? 185 cm vagyok és 55 kg! Sokan állítják azt hogy anyukám is vékony meg apám is az volt és azért lettem én is ilyen... :S Egyik ismerősöm azt mondta, hogy tej, hús és sok kondival inkább izomzatra tudnék felszedni kilókat, de mivel nincs sok időm ezért nem tudok eljárni kondizni! :S Szerintetek??

Előre is köszi a válaszokat!

2011. aug. 17. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne mert kb ugyan ilyen paramétereim vannak ( 184-5cm és 58kg). Nekem meg lehetőségem nincs elmenni sehova illetve anyagilag sem állok úgy hogy tudjak fizetni bérletet vagy nemtudom. Bocs az offért.
2011. aug. 17. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
szintén 18/F :D
2011. aug. 17. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
:D nah legalább nem vagyok egyedül :D
2011. aug. 17. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

összetákolsz egy fekvőnyomópadot, meg veszel pár súlyzót, és az nem igaz, hogy 2-5 naponta nincs 1 órád emelgetni a súlyokat

egyébként én is vékony testalkatú vagyok, de közel sem ilyen gebe, súlyzók nélkül ebben a korban nehezen fogsz hízni, én is olyan vagyok, hogy sok kaja ellenére inkább vastagot szarok, minthogy rajta maradjon a hasamon, de én edzek is azért, de edzés nélkül is ugyanez lenne

2011. aug. 17. 23:19
 5/6 A kérdező kommentje:
nah igen ... számítottam egy ilyenre :D sajnos én nem súlyokat szeretnék emelgetni, mert értelmét nem látom .... a sok body-s emberke kb 5-10 percig bírja a normális munkát én pedig ami most van erőm nem súly emelgetéssel szereztem meg hanem kemény fizikai munkával (bálapakolás napi 3-4 pótkocsi és este nem kell altató mese :D de olyan állóképességed és erőd lesz, hogy megirigyelnek ... :) (nem kell a paraszt beszólás ezek után)) valami más????
2011. aug. 18. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

miért szólnék be? én is falusi vagyok, csak megemlítettem a súlyzózást, mint egyetlen lehetséges alternatívát

azt azért nem hiszem, hogy egy egészségesen súlyzózós ember kidőlne a munkától, lehet hogy te azokra a testépítőkre gondolsz, akik 400kg-t emelnek, de akkora a karjuk, hogy a saját seggüket nem tudják kitörölni, és a saját súlyukat nehezükre esik cipelni, vagy olyan amatőr szinten csinálja, hogy kb semmit sem ér?

2011. aug. 18. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!