Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prafimózisod (a fityma megakad...

Prafimózisod (a fityma megakad a makk mögött, és elszorítja azt) volt már?

Figyelt kérdés
Ha igen mi lett a vége?
2011. aug. 15. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, aki fékátvágást javasolt elsőnek. Ha nem segít akkor metélne. Most kenőccsel kenegetem, és majd két hét múlva kontroll.
2011. aug. 18. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még vele, a fékátvágás után ha még kicsit szűk, azt nem kell rögtön körülmetélni. Vigyázz a fitymára, amíg csak enyhén szűk és nincs berepedve, lehet részleges metélést csinálni, a beszűkült elejét levágni, az egyharmadát-negyedét, akkor a makk pereme pl védve marad és megmarad a lényegből sok.

Én most erősen küzdök, hogy legyen bőr, nekem a nulláról indulás a para

2011. aug. 19. 01:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt hogy lehet észrevenni ha a fityma berepedezik? Az fáj vagy vérzik is?
2011. aug. 19. 01:55
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

Hali!

Pl. mindkettő, ill. sebes. Uis a sebből lesz a heg, ami veszélyes le7 a fitymádra nézve, ha sok lesz belőle.

(Egyébként a kezdetektől figyelemmel kísérem a topikodat, azonban írni nem nagyon volt le7őségem mostanában.)

"Csak műteni kellene még a nyáron, mert már unom ezt a szitut:("

__ Az egy dolog. Azonban 2 hét dönteni egy ennyire fontos dologban irtó kevés, felelőtlenség lenne belemenned most még egy metélési procedúrába, akkor is, ha közeleg a suliidő, ill. most kakukkolt az óra, hogy "unod a szitut". Ezzel a nyárvégi kapkodással éppen át próbálsz esni a lónak a túlsó oldalára és az nem jó. Akik sietnek ált. egytől-egyik sokkolódnak, mikor szembesülnek mibe is mentek bele... ehhez képest meg mit szerettek volna!?... Persze vannak kivételek, ([08-18 14:35]-ös pl.) de mint az ő is írja, ő ilyen, hirtelen dönt. Azonban minden ember más és más, tehát, ami az egyiknél le7 okés,... a másiknál le7 tragikus.

========~========~========~========~========~========

Te NE ESS BELE EBBE A HIBÁBA! NE SIESS DÖNTENI!

(Ha már eddig úgyis ráértél... do.Ob )

========~========~========~========~========~========

Egy ilyet alaposan meg kell szervezni, fel kell rá lelkileg készülni.

Egyébként jól glom? Megvolt már a fékátvágás? Ha igen, mikor, melyik nap, és mi volt a műtőben? hogy élted meg? Azóta meg mi a helyzet?

Ha meg figyelted a régebbi topikokat is, számosban egész részletesen kifejtettem, mik a le7őségeid a TKM-en (Teljes KörülMetélésen) kívül!?

Egyébként azt sem említetted még tudtommal, hogy hány éves vagy, és hogy mióta szenvedsz ettől az egésztől...

Üdv: EE

2011. aug. 23. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!