Ha egy férfi lebénul deréktól lefelé akkor még tud nemi életet élni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 22:31
1/5 anonim válasza:
Attól függ pontosan hanyadik csigolyától bénul le. Tehát attól, hogy kerekesszékben ül, még lehet, hogy tud, de lehet, hogy nem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem törvényszerű, hogy akkor ott is lebénul. Lehet, hogy tud, lehet hogy nem szerintem több dologtól függ. Őszintén nekem akkor sem lenne hozzá sok kedvem, ha tudnék még.
3/5 anonim válasza:
Ha deréktól lefelé lebénul, akkor már nem tud. Sajna ilyenkor már pelenkázni kell, mert nem tudja a székletet, vizeletet visszatartani sem. Egy alsóbbrendű gerincvelői idegszabályozás működik csak, amely nem elég a szexuális funkciók működtetéséhez.
4/5 anonim válasza:
Nem tud, nagybátyám is így van. Mivel deréktól lefelé érzéketlen, katéterrel tud csak pisilni, és időre megy nagyvécére is. :( De megoldják a feleségével máshogy. :)
5/5 anonim válasza:
Mivel a deréktól lefelé való bénulást a gerincsérülés bizonyos szakasza okozza, ami idegeket blokkol, elképzelhető, hogy nem fog működni a dolog.
Próbád ki, ha van otthon Lidocaine spray-d fújd le a makkod , enyhén dörzsöld be.
Várj pár percet, mikor "érzed", hogy nem érzed, és kezd el maszturbálni.
Ha feláll akkor van esély, hogy a bénult lábak mellett a pénisz működni fog.
A teszt következő állomása, ugyan ez, csak a zsibbadás után ne maszturbálj, hanem tégy egy olyan filmet a dvd-be amire tuti beizgulsz.
Ha van erekció, akkor megint közelebb jutottál a megoldáshoz.
Itt el árulom, hogy Lidocaine-nal bedörzsölt, MÁR MEREV pénisszel szeretkeztem, és hosszabb ideig bírtam, mint nem zsibbadt farokkal.
Húúúú remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!