Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek hogy kéne előadnom...

Szerintetek hogy kéne előadnom hogy most már borotválkoznék?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni borotválkozni, és fogalmam sincs hogyan kéne előadnom a családnak. Mit kéne mondanom, vagy egyáltalán ne is szóljak, úgy is észreveszik?

Mert csak észreveszik talán, az arcomat látják minden nap... (szegények... :D )

2011. aug. 14. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én be se jelentettem, mikor már kezdett zavarni, fogtam magam és vettem egy borotvát, ennyi :D
2011. aug. 15. 14:39
 12/19 A kérdező kommentje:
de gondolom csak észrevették, de nem szóltak semmit?
2011. aug. 16. 00:54
 13/19 anonim ***** válasza:
hát én anyukámmal élek de nem szólt semmit, ez tök alap dolog :)
2011. aug. 16. 01:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Én se szóltam semmit csak mikor már olyan volt hogy mostmár kéne akkor fogtam magam és leborotváltam. Nem szóltak semmit. Azóta hetente 1x kell de akkor már olyan nagy :S:D

18f

2011. aug. 17. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:
pajti 15 év múlva szidni fogsz mindenkit ,hogy miért hagyták . 40F
2011. aug. 19. 11:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Berakod a kosárba és mondod a pénztárnál, hogy "szatyrot is kérek. Nincs klub kártyám." :)))
2011. aug. 19. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:

sajnos sok ilyennel fogsz még találkozni az életben szval meg kell erősödnöd. le kell sz.rni ,jó tudom nekem sem ment először de már egyre f.szábban xarok le mindent :D

nekem úgy volt először hogy felhívtam anyámat telefonon(szóban nem mertem) hogy venne e nekem borotvát. ezzel tudatva velük hogy szeretnék. aztán nem vett. rá 2 napra pont mikor beteg voltam suliból hiányozva, délelőtt vettem a bátorságot és megborotváltam magam, tök f.sza érzés volt. de egész nap azon stresszeltem hogy mi lesz mikor először meglátnak. anyám egyből észrevette ,első reakció"megborotválkoztál?" én meg próbálok nyugodtan válaszolni "igen" xdxd akkor 15 voltam

17f

2011. aug. 20. 00:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Mond meg apadnak h Kell egy borotva amugy en mar 13 eves korom ota borotvalkozok.
2011. aug. 20. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
tőlem kb 2 hónapja kérdezte meg apám, hogy nem-e akarok borotválkozni xD 15F
2011. aug. 20. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!