Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek hogy kéne előadnom...

Szerintetek hogy kéne előadnom hogy most már borotválkoznék?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni borotválkozni, és fogalmam sincs hogyan kéne előadnom a családnak. Mit kéne mondanom, vagy egyáltalán ne is szóljak, úgy is észreveszik?

Mert csak észreveszik talán, az arcomat látják minden nap... (szegények... :D )

2011. aug. 14. 23:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
egy kort írhattál volna
2011. aug. 14. 23:42
 2/19 A kérdező kommentje:

bocsi, elfelejtettem :)

15/F

2011. aug. 14. 23:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

hívd össze a családi kupaktanácsot. (szülőket, testvéreket, nagyszülőket, akik vannak) És állj eléjük, komolyan: "Kedves szeretteim. Úgy érzem, hogy elérkezett az ideje, annak....(itt tarts egy kis hatásszünetet) hogy megberetváljam a képemet..."

Aztán szaladj be a szobádba, hagyj nekik egy kis időt, míg ezt megemésztik ;)

2011. aug. 15. 00:06
 4/19 A kérdező kommentje:

na jóvan ennyire azért nem drámáznám túl a helyzetet, mert a végén még bezárkózhatnék egy életre :D

nem de tényleg csak apámnak meg anyámnak kéne, más nem érdekel ilyen szempontból.

meg nem is akarom annyira hogy most leültetem őket, hogy mostantól megberetválnám magam.

2011. aug. 15. 00:09
 5/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, természetesen csak viccből mondtam... :P Egyébként szerintem ne csinálj nagy ügyet belőle, mondjuk kérd meg apukádat, hogy vegyetek neked egy borotvát, és akkor ebből rájön. :P
2011. aug. 15. 00:12
 6/19 A kérdező kommentje:

de most sétálgatunk a boltban, erre megszólalok hogy "figyimár fater, kéne már egy borotva, nem veszel nekem?"

szerintem nézne egyet, nem? :)

2011. aug. 15. 00:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké lenne :D Sokkal jobb, mintha eléjük állnál bejelenteni X)
2011. aug. 15. 00:15
 8/19 A kérdező kommentje:
te mennyi idős vagy? volt már szerencséd bejelenteni? hogy oldottad meg?
2011. aug. 15. 00:20
 9/19 anonim ***** válasza:
hát igazából lány vagyok, szóval hál istennek ilyet nem kellett bejelentenem hehe XD(kicsit furcsa is lett volna!) De mikor a lábamat először le akartam borotválni vettem magamnak egyet..
2011. aug. 15. 00:27
 10/19 A kérdező kommentje:
hát akkor neked nem volt bonyolult... :)
2011. aug. 15. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!