Most akkor ez lehet valami baci, ha a péniszemből valami véres ragadós váladék jön?
Figyelt kérdés
szóval 1 hete vertem a pénistzem elöször de nem jön ki ondó a péniszemből:Sde van egy jellegzetes szag olyankor amit elég erősen érzek és a péniszemen látható egy kis váladék, de amikor harmadszorra próbáltam ki akkor viszont véres ragadós váladék jött ki belőle(nem fájt meg semmi)u.az volt az érzés csak nem a szaot éreztem hanem a véres valami jött ki belőle,megijedtem de elmult 1 percre rá és utána nem vérzet2009. ápr. 13. 18:17
1/10 anonim válasza:
Oszinten szolva ez nagy baj is lehet.Jobb lessz ha orvoshoz fordulsz.Ez nem jatek...
2/10 anonim válasza:
Nem egészen normális dolog.Vagy nagyon durva voltál.Ha ismétlődik,menj urológushoz.
3/10 anonim válasza:
ha még1x elöfordul vagy előfordulgat télleg keress fel egy orvost... :S
4/10 A kérdező kommentje:
nemtom h az lehet-e h ez volt az első és vagy még nincs ondóm/nem szokott hozzá a dákóm és túl erősen csináltam?
2009. ápr. 13. 18:28
5/10 anonim válasza:
hát nemtom hány éves vagy, és ha jól értelmeztem akkor 3szor csináltad egymás után(+-pár perc), lehet fiatal vagy és még nincs sok váladékod és a végén már túl sokat gyömöszöltél ki magadból vagy lehet túl durván csináltad, pontosan nemtom én se nálam nem volt ilyen, de ha mégegyszer előfordul akkor meny el orvoshoz szerintem is.
6/10 A kérdező kommentje:
amugy 14 vok, köszi a válaszokat
2009. ápr. 13. 18:51
7/10 anonim válasza:
Ha először csináltad, akkor elképzelhető, hogy egy darabig nem lesz még ondód.
Vannak fiúk, akik átélik a "nedves álmot", azaz egyik reggel arra ébrednek, hogy baromi jó valami és közben össze-vissza kenték a pizsamaalsójukat ondóval.
Ha neked még nem volt ilyen és úgymond rásegítettél a dologra saját magad maszturbálással, akkor úgymond a szervezeted biológiailag még nem készült fel a dologra. Viszont a jóérzést ugyanúgy átéled ondó nélkül is.
Szóval nem baj, ha maszturbálsz, de ne vidd túlzásba. Bőven elég, ha 2-3 naponta játszol magaddal. Szerintem ez a vérzés is azért volt, mert kicsit túlzásba vitted a dolgot...
Ha mégse múlna a vérezgetés, akkor mindenképp urológushoz kell fordulnod!
8/10 anonim válasza:
ha véres ragadós váladék jön, akkor orvos, minél előbb
9/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2009. ápr. 13. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!