Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 évesen 144 cm nagyon...

Az anyád kérdése:

13 évesen 144 cm nagyon kicsi. Nem?

Figyelt kérdés
13/F vagyok és már tököm tele van hogy mindenki csak szopat miatta hogy kicsi vok de ha megkérdezek bárkit csak azt mondja "minden rendben van veled" meg "nem a magasság számít" HELP vmit tudok tenni vagy csak várjak míg megnövök :D?
2011. aug. 12. 02:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
aki 13 évesen 187 centi az se normális
2011. aug. 12. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Éppen lefekvés előtt voltam tényleg súlyt linkeltem.

De amit írsz hogy szüleid hány centisek akkor sem kell félned. Mert a vörös hús fogyasztása miatt is és más tápanyagok miatt is a ma fiatalok magasabbak.

Ők alul fogyasztottak mi túl.

2011. aug. 12. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy,de pár év múlva biztos elkezdesz nyúlni,akkora biztos leszel mint apád.Csak várni tudsz,nem tudod elősegíteni a növésed,vagy felgyorsítani,de táplálkozz egészségesen,mozogj és ne cigizz később se,ezek haszosak.
2011. aug. 13. 12:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Szeretem zöldségeket gyümölcsöket mindent :D Mozgással sincs gond cigizni meg végképp nem szeretnék :) Úgyhogy talán ezek betarthatóak :DD
2011. aug. 13. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
én 11F vagyok 160-5 nem tom
2011. aug. 13. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Az jó,végre egy egészséges életmódot kedvelő fiatal.Annyi hogy egyenlőre kisnövésű vagy,lehet 1-2 éven belül megnyúlsz,sőt akár pár hónap alatt is,megmondani mikor azt nem lehet,de megnősz azért,csak ki kell várnod.Azzal meg ne foglalkozz ha valaki ezzel cikiznek,enged el a füled mellett,mindenkibe lehet hibát találni.
2011. aug. 13. 13:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) Am ma meg mértem magam (mert 144 1 hónapja voltam)és már 147 vagyok :)Kösz mindenkinek megynugtattatok :P
2011. aug. 13. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

tegnap 17:00 vagyok

Igen tényleg magas néha szeretnék is kicsit alacsonyabb lenni, de remélhetőleg most már nem nagyon növök tovább :)

Amúgy az előző válaszolókkal egyet értek, ne törődj azzal se, ha cikiznek érte vagy valami, majd meg nősz!:)

2011. aug. 13. 22:03
 19/21 anonim válasza:
12 éves vagyok és 150+1-2 cm.. Szerintem am semmi gáz, nőni fogsz még bőven ;)
2011. aug. 17. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Na az 3 cm,hidd el nyúlsz még,ne vedd fel ha ugratnak.Az egészség a fontos,a többi meg jön magától is.NÉha korábban én is kicikiztem ha valaki kicsi volt,vagy későn érő,de utána megbánntam mindig,mert nem tehet róla,attól lehet tök jó fej.Meg hül.yeség emiatt piszkálni bárkit is,vagy más külsőség miatt.Már most is nőttél,szóval csak így tovább.
2011. aug. 18. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!