Mit lehet tenni hogyha gombás a hasam és a hátam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez már hosszabb ideje megvan nálam, hogy a hasamon, a mellkasomon, a vállamon, a kulccsont környékén illetve a hátamon ilyen piros foltok vannak.Nem is biztos hogy gomba.Zuhanyzáskor a melegvíz miatt jobban meglátszik.Rendesen fürdök és kenem magam canesten krémmel, de az istennek sem akar elmúlni.Azt is mondták hogy lehet hogy valamilyen vitamin hiányzik a szervezetemből.Tippek?Mással is előfordult már?2009. ápr. 12. 01:04
11/13 A kérdező kommentje:
De az az érdekes, hogy a többi testrészemen meg nincsen.Néha a karomon megjelenik, bekenem aztán eltűnik és ennyi.Máshol miért nincsen akkor?
2009. ápr. 12. 20:57
12/13 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Nekem azt mondta a doki, h ez a tarkómnál indul és ahova lelóg a hajam (hosszú) oda eljut!
25 éves lány
Írj nyugodtan privibe válaszolok szívesen
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 25 éves lány.Nagyon aranyos vagy, de szerintem már mindent megtudtam.Ha lesz időm, elmegyek bőrgyógyászhoz.Nagyon remélem hogy nem fog örökké megmaradni ez a testemen.
2009. ápr. 14. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!