Fent a herezacskón van egy fehér kicsi dudor mi lehet? (nem fáj)
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 15:37
1/6 anonim válasza:
Valószinű hogy faggyúmirigy.Ha már a bőr felszínéhez közel van,meg lehet próbálni kinyomni.
2/6 anonim válasza:
pl. pattanás-kezedemény, zsírmirigy. Ezek elég gyakoriak.
3/6 anonim válasza:
Bocsi, de nem lehet, hogy a pöcsöd?
4/6 anonim válasza:
Az előző válaszolónak:ha válaszolni nem tudsz,hülyeségeket nem kell írni.Egyébként szerintem is pattanás.
5/6 anonim válasza:
Remélem tényleg csak faggyúmirigy vagy pattánás! Azt nem írod,hogy esetleg kemény-e.Az én férjemnek 30 éves korában volt egy dudor ami néha megkeményedett aztán elmúlt majd megint előjött.Nem akarlak ilyesztgetni ,de neki hererákja volt,megműtötték,kemoterápia 5 éve jól van semmi tünet,minden jól működik!Ha esetleg így van mindenképpen menj el orvoshoz,minél előbb annál jobb!Remélem azóta megoldódott a dolog és nincs igazam.
6/6 anonim válasza:
de mégis mekkora volt az a dudor? mert szerintem a kérdező kicsi de tényleg kicsi dudorokra gondol ami amúgy nekem is van (nem is 1) és már több helyen olvastam hogy csak faggyúmirigy és normáslis de kitudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!