Ciki ha 14 évesen uszodába megyek és zuhanyzáskor feláll? Ciki ha bugyit hordok (fecskét)? Fiú vok
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:55
11/16 anonim válasza:
az alsónadrág
aminek szára van az a boxeralsó
12/16 anonim válasza:
Már nem annyira divat a fecske,de van aki még hordja,ha neked ez kényelmes hord nyugotan,de jobb ha ilyen boxer szerű úszogatyát,vagy rövid nadrágot hordasz,ami úszósortként is funkciónál most ez a kettő a divat.De jobb ha alsódat magadon tartva zuhanyzol le.14 évesen meg már nem vagy kisgyerek,nem tudok arra mit mondani hogy cukinak tart a bátyád,szerintem annyi hogy szeret,csak féreérthető szóhasználatot alkalmazott erre.Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
13/16 anonim válasza:
persze, majmoljuk a hülye amcsikat ebben is
ha feláll a farkad a zuhanyozóban akkor nincs semmi
majd lelenkad
14-15 évesen sokszor magától is feláűll, mitől lenne ez ciki
azt jelenti, férfi vagy
még b*zinak sem fognak emiatt gondolni
14/16 anonim válasza:
de mint már előttem i smondták maszturbálj és nem fog felállni annyira amúgy szoktál maszturbálni?
15/16 anonim válasza:
majd belehaltam a röhögésbe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"szted amúgy a bátyám cuki-nak tart ,ha megtudja hogy alsógatyát (bugyit) hordok vagy inkább kicikizik???"
16/16 anonim válasza:
Nálam mindig tesi órán állt. Vagy a lányokra,vagy a torna tanár !Nőre! nem férfira:D Én olyan cikinek tartottam,pedig egyáltalán nem volt az! Főleg,hogy a torna tanárnő még mosolygott is,amikor észre vette,hogy áll a répám! :D Minden reggel,mielőtt suliban mentem,és amikor tesi óra volt, gyorsan reggel kicsaptam a kobrámat. Csak az igazán ciki az volt,amikor pont a torna ruhába vertem bele,és aznap tesi órán azt vettem fel,és abban tornáztam. XD! Még szaga is volt,de nagyon! Kint voltunk,a suli elött futottunk,és egy tacskó kutya elkezdte nyalogatni,és Én azt mondtam,hogy olajos hal csöppent rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!