Férfiak, fiúk, ti mit csináltok, ha nyilvános helyen, bevásárlóközpont, kórház, benzinkút akad nagydolgotok?
én kéztörlőre szoktam nyomni picit a folyékony szappanból(ha van), azzal picit körbedörzsölöm a már kiválasztott wct, majd szárazra törlöm wc papírral, ezek után szépen körberakom az ülőkét papírzsepivel, vagy ha nincs nálam akkor wc papírral... utána ráülök... olvasnivaló mindig akad nálam, hiszen én a nagydolognak mindig adok egy 25 -30 percet... miután dolgommal végeztem felállok, ellenőrzöm nem ragadt e a fenekemre a wct letakaró papírból, majd kitörlöm, szigorúan alulról felfelé húzom csak a papírt...
ezek után, csak úgy poénból a teljes tekercs wcpapírt beletekerem a rötyibe először csak picit húzom le, hogy biztosan megakadjon a cucc a lyukban, a nagy öblítést csak utána engedem rá, hogy jó sok víz álljon a kagylóban... Majd széles mosollyal távozom, és reménykedem benne, hogy a takarító személyzet egy tagjának sikerült egy nagyon rossz napot szereznem:)
HÁHÁHHÁ, mi spannal nem szaroztunk, beültünk a Siófoki tescoban a klozetra, aztán adtunk az érzésnek XD fütyörészve jött be a bisztonsági őr, de mikor bert hírtelen abba hgyta xD
amúgy meg wc papírral áttörlöm, és ngy mennyiségben körbe rakosgatom!!:) Aminek jönni kell, annak jönni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!