Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak, fiúk, ti mit csinálto...

Férfiak, fiúk, ti mit csináltok, ha nyilvános helyen, bevásárlóközpont, kórház, benzinkút akad nagydolgotok?

Figyelt kérdés
Ráültök simám, letörlitek és úgy, guggoltok, leterítetek papírral, melyik? Mennyi ilyen helyen annak az esélye, hogy komolyabb betegséget összeszedjen az ember, ha simán ráül?
2011. aug. 6. 16:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Papír kell a leüléshez, tény.
2012. febr. 1. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

én kéztörlőre szoktam nyomni picit a folyékony szappanból(ha van), azzal picit körbedörzsölöm a már kiválasztott wct, majd szárazra törlöm wc papírral, ezek után szépen körberakom az ülőkét papírzsepivel, vagy ha nincs nálam akkor wc papírral... utána ráülök... olvasnivaló mindig akad nálam, hiszen én a nagydolognak mindig adok egy 25 -30 percet... miután dolgommal végeztem felállok, ellenőrzöm nem ragadt e a fenekemre a wct letakaró papírból, majd kitörlöm, szigorúan alulról felfelé húzom csak a papírt...

ezek után, csak úgy poénból a teljes tekercs wcpapírt beletekerem a rötyibe először csak picit húzom le, hogy biztosan megakadjon a cucc a lyukban, a nagy öblítést csak utána engedem rá, hogy jó sok víz álljon a kagylóban... Majd széles mosollyal távozom, és reménykedem benne, hogy a takarító személyzet egy tagjának sikerült egy nagyon rossz napot szereznem:)

2012. jún. 17. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Papírral alaposan letakarod és kész.Ha nagyon kell szarni,bizony nem azon fogsz elmélkedni,hogy nyilvános helyen csinálod vagy sem,hanem áldani fogod a helyett,ahol megkönnyebbülsz.
2012. júl. 5. 23:33
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Bemegyek a gyerekosztályra és felveszem a pelenkámat, utána meg már csak megerőltettem magam és kész is van a kaki
2012. júl. 15. 18:14
 15/21 anonim válasza:
70%

HÁHÁHHÁ, mi spannal nem szaroztunk, beültünk a Siófoki tescoban a klozetra, aztán adtunk az érzésnek XD fütyörészve jött be a bisztonsági őr, de mikor bert hírtelen abba hgyta xD

amúgy meg wc papírral áttörlöm, és ngy mennyiségben körbe rakosgatom!!:) Aminek jönni kell, annak jönni kell!

2012. júl. 15. 20:35
 16/21 anonim válasza:
kibírom hazáig,ha nagyon sürgős,akkor körberakom a wc deszkát wc papírral és úgy ülök rá,de ezt csak tényleg nagyon sürgős esetben
2012. júl. 30. 18:58
 17/21 anonim ***** válasza:
27%
egy rendes férfinek állva is kéne tudnia székelnie
2012. szept. 27. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
soha nem volt még olyan hogy útközben annyira rám,jött hogy ne bírtam volna ki hazáig
2012. okt. 26. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
Mivel nem szeretem a nagydolgot máshol végezni, ezért visszatartom hazáig. Egy egészséges férfinak vissza kell tudni tartani, ha nem hasmenés. Csak akaraterő kérdése, nekem előfordult már, hogy 2 napig is visszatartottam és nem lett tőle semmi bajom, csak utána eldugult a wc. :D
2013. júl. 30. 11:58
 20/21 anonim válasza:
wc papir körbe rá és úgy kaksizok.
2013. aug. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!