Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiklimax 26 évesen, van...

Férfiklimax 26 évesen, van ilyen és gyógyítható?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja tart és nagyon idegesít, voltam orvosnál, vettek vért, de nem mondanak semmit, egy hónapra beutaltak a pszichiátriára, de már korábban is tartott, nem csak a gyógyszeretk miatt, mégis ronthat a helyzeten a pszihés gyógyszerek? Volt már akinek felépült ebből az állapotból a szexuális képessége?
2011. aug. 6. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A pszichiátriai gyógyszerek ronthatnak a helyzeten, sokféle van belőlük, és nehéz eltalálni kinek mi jó, ezért ha rosszabbodást tapasztalnál, szólsz az orvosnak, és felír mást. Általában így próbálgatással oldják meg, kinek mi a jó.
2011. aug. 6. 14:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, teljesen elvesztettem a nők iránti érdeklődésemet és ez nagyon flusztrál engem, idegesít.
2011. aug. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!