Annak nics rossz következménye ha valaki már akkor "recskázik" (önkielégít) mikor még nem "ivarérett" (szvan nem termel még spermiumot)?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok szóval értelmes választ pls.2011. júl. 26. 17:24
11/17 anonim válasza:
12 évesen csinálod azzal nincs semmi baj,ennyi idősen már szinte mindenki csinálja,csináld nyugotan,de hogy leszel impotens,bőven normális a te korodban(csak az nem jó ha valaki tudatosan és nem játszásra gondolok,hogy csak játszik vele 8-9 évesen kezdi már el,vagy még előbb.Tudod más az hogy játszik vele,és más az hogy maszturbál)
12/17 anonim válasza:
Ha most abbahagyod, akkor nem lesz semmi baj! Én mondjuk teljesen feleslegesnek tartom a "recskázást", Isten nem véletlenül teremtett 2 nemet, a férfit és a nőt. Szerintem várj még pár évet és keress magadnak egy barátnőt, akivel majd jól elszórakozhatsz. A nővel való közösülés kifejezetten egészséges! Segiti az immunrendszer normálisan való működését, valamint megnöveli az élethosszat.
13/17 anonim válasza:
21:41: te vallási fanatikus vagy? Mert akkor mindent értek.
14/17 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok az! (igazából azt se tudom h mit jelent a "vallási fanatikus")
2011. júl. 28. 10:59
15/17 anonim válasza:
Nem rád értettem, hanem a 32 %-os válaszolóra :S
16/17 A kérdező kommentje:
akk bocs
2011. júl. 28. 15:32
17/17 anonim válasza:
Semmi bajod nem lehet belőle, csak egyszer majd jönni fog az anyag is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!