12 évesen mennyi az esélye annak hogy hererákom van?
Figyelt kérdés
1 hete kb. a bal herémen kitapintottam 1 ''csomót'' kör alakú nagyobb mint egy borsószem
A másik szintén a bal herémtől balra van.
Amelyik a herémen van az egy hosszú csík(valószínüleg ér) végén van.
Ez hererák?12 évesen?Vagy a mellékhere?
Légyszíves ne azt mondjátok hogy dokihoz menjek, hanem azt h kell e paráznom ezen?
2011. júl. 26. 17:21
11/25 anonim válasza:
írd át a mellékherében a ? jelt é betűre, nem tudom miért szórakozik a link
12/25 anonim válasza:
Ugyanaz a problémám. Olyan idős korom óta, mint Neked, kérdező, de még nem voltam vele orvosnál.
18/F
13/25 anonim válasza:
Akárki akármit mond, ez nem a mellékhere!
A mellékhere mindenféleképpen mozdítható, valamint ha zsírcsomó lenne, az megtapadna!
Azonnali orvoshoz fordulás, ne hogy meggátoljátok már ebben tisztelt "néhány ember"!
14/25 anonim válasza:
Szerintem szólj a szüleidnek,nincs ebben semmi ciki,vagy ha nem mersz akkor egyedül is elmehetsz a háziorvosodhoz és neki mindenképp mutasd meg,de ne várj vele sokat,minnél előbb menjél el.Nem hinném hogy rák,de valami más simán lehet,jobb ha orvos látja,mert nem tudunk neked segíteni,csak orvoshoz küldeni.De a mellék herét is érezni lehet,de akkor mindkét herédben érezned kellene,nem csak az egyikben.Jobb ha megnézi,nem kell azonnal megijjedni,de nézesd inkább meg.
15/25 anonim válasza:
Hidd el nekem, 6-7 év múlva elkezdődnek majd a tünetek is.
16/25 A kérdező kommentje:
Apám megnézte azt mondta hogy ne foglalkozzak vele...Nem tudom mit csináljak
2011. júl. 26. 17:42
17/25 A kérdező kommentje:
És egyébként nagyon hipochonder vagyok 20-30 betegséget beképzeltem már, egyik se volt
2011. júl. 26. 17:43
18/25 anonim válasza:
MONDJUK HOGY MENJÉL EL ORVOSHOZ. EZT CSINÁLD.
19/25 anonim válasza:
Lényeg beszélj otthon apukáddal,vagy anyuddal és menjetek el orvoshoz minnél előbb!!!
20/25 anonim válasza:
Az első 17:39-es válaszoló vagyok
Nekem a jobb herém alsó részében (illetve utána), egy "szövetes rész" végén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!