Mitől lehet ez, gyógyszer érzékenyság?
naon beteg voltam és írt az orvos ki antibiutikumokat és köhögés ellen meg láz ellen elkeztem szedni ezeket és a nyelvemen fehér lepedék lett a szám szélén is ilyen fehér dolgok lettek és a fitymán ill a makkon azonnal abbahagytam a szedését.(de az antibiutikum miatt volt ez 100% de mikor már abba hagytam akkro már 16db vettem be...már 1és fél napja abba hagytam.a nyelvemen már elmúlt ez a fehérség éss aszámszéléről is
de még a makkrol nem..érzékeny is ,,persze minden este délbe reggel lemosom rólla és amikor leveszem akkor piros alatta ..de mostmár mintha enyhülne, meddig várjak vele az orvosig?
Szted az orvos mikor tud pontosabb diagnózist felállítani, ha látja a tüneteket, vagyha megvárod míg elmúlik, aztán elmeséled neki, hátha szeret vaktában diagnosztizálni?!:P
Rég vissza kelett volna menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!