Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez, gyógyszer...

Mitől lehet ez, gyógyszer érzékenyság?

Figyelt kérdés

naon beteg voltam és írt az orvos ki antibiutikumokat és köhögés ellen meg láz ellen elkeztem szedni ezeket és a nyelvemen fehér lepedék lett a szám szélén is ilyen fehér dolgok lettek és a fitymán ill a makkon azonnal abbahagytam a szedését.(de az antibiutikum miatt volt ez 100% de mikor már abba hagytam akkro már 16db vettem be...már 1és fél napja abba hagytam.a nyelvemen már elmúlt ez a fehérség éss aszámszéléről is

de még a makkrol nem..érzékeny is ,,persze minden este délbe reggel lemosom rólla és amikor leveszem akkor piros alatta ..de mostmár mintha enyhülne, meddig várjak vele az orvosig?

2009. ápr. 5. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szted az orvos mikor tud pontosabb diagnózist felállítani, ha látja a tüneteket, vagyha megvárod míg elmúlik, aztán elmeséled neki, hátha szeret vaktában diagnosztizálni?!:P

Rég vissza kelett volna menni...

2009. ápr. 5. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak úgy...bármitől, sokszor ezt nem tudni.
2009. ápr. 5. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Bizonyos antibiotikumok hosszasabb szedése sajnos elősegítheti a gombák elszaporodását a szervezetben, valószínűleg erről van szó.
2009. ápr. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!