AlexMason kérdése:
Kiütés a péniszen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még szűz! Egy héten többször is maszturbálok, és 1-2 hónapja ilyen kiütések keletkeztek a péniszemen, mint a képen láthatók. Aztán amikor visszanőtt a bozótos (levágás után), akkor észrevettem, hogy a szőrszálak ilyenekből nőnek ki. Amelyikből nem nő szőrszál, ott néha ki tudok nyomni valami kis fehér cuccot (mint a miteszer). Help!
2011. júl. 25. 22:40
3/19 anonim válasza:
amugy faggyú mirigy gyulladás vagy valami ilyesmi lesz nekem is votl de az idő haladtával elmult... De attol még álj fejre és tapsolj:D
4/19 anonim válasza:
Ne menj sehova hisz szörtüszö és teljesen normális, mert minden manusnak ilyen. Ha nyomkodod akkor begyullad, tehát ne nyulj hozzá nem kell kinyomni és teljesen egészséges. Ne parázz minden rendben
5/19 anonim válasza:
hát nekem biztos hogy nem ilyen, én a helyedben hozzá sem nyúlnék hanem tapsolnék fejenállás közben
6/19 anonim válasza:
Nekem is van ilyenem, bár nem ennyi, és csak a tövénél. A szőrszálak tüszője, de szőr nélkül.
7/19 anonim válasza:
Nem kiütés az berta hanem szőrszálhagymák és a fehér cucc a faggyú majd elmúlik... 16 éves vagy és most kezdesz szőrösödni?
8/19 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: Nem kell bordás gumit használnod. :-)
9/19 anonim válasza:
Mármint úgy értem ilyen későn szőrösödsz?
10/19 anonim válasza:
ma 22:47
Köszi a megerősíttést ! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!