A makkom kb már 1 éve repedezett, fájni nem fáj, nem is viszket, semmi hátránya nincs. Szerintetek mi ez? Nagyon zavaró, és nemtudom hogy állna hozzá egy lány szeretkezéskor. Kép lent.
Figyelt kérdés
Ez nem az enyém, hanem a googleban találtam, de nekem is valami hasonló képpen néz ki. Nemtudom mit kezdjek vele, lehet e kezelni? Sok maszturbálás lehet ennek az oka? 14/F
2011. júl. 23. 13:24
1/6 anonim válasza:
Igen a sok maszturbálástól megkérgesedhet, amúgy ez egy körülmetélt pocs, azok alapból megkérgesednek (gusztustalan)
Neked még helyrehozható, ha pl helia-D vel kenegeted (szóval normális hidratálóval, nem valami literes gazdaságossal)
2/6 anonim válasza:
Amúgy a cikk ezekről a papula nevű hólyagocskákról (szemölcsféle) és plasztikázásukról szól.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! nagyon eltudja venni a kedvem a gondolat, hogy nekem ilyen, és jó lenne ha rendbe tudnám hozni. és más oka nem lehet hogy ilyen? nemi életet nem élek.
2011. júl. 23. 13:50
4/6 A kérdező kommentje:
utána néztem ennek a helia-D nek és elég sok fajta van belőle. [link]
van ötleted hogy melyik lenne a legjobb?
2011. júl. 23. 14:42
5/6 A kérdező kommentje:
jó nekem ez télleg fontos.. szóval esetleg más nem okozhatja még ezt?
2011. júl. 25. 20:07
6/6 anonim válasza:
Én is kíváncsian várom a válaszokat, mert nekem is ugyanez lenne a problémám :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!