Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire gáz ha körül vagyok...

Mennyire gáz ha körül vagyok metélve? Jobb így a szex? Van hátránya?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Miért lenne az gáz? Szerintem értelmes nő ezen nem lepődik meg és nem szól rá semmit.

Úgy tudom sokkal higiénikusabb így a pasiknak, és érzékenyebb ott pár dolog ezért jobb a szex. Állítólag tovább is tart, de én nem tudom.

Szerintem nincs hátránya, ez egy ilyen dolog, ennyi.

2009. ápr. 4. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
jobb-e így a szex, ez mindenkinél más. egyáltalán nem gáz, sőt szerintem szebb az ilyen szerszám, mint a hagyományos : D barátomnak is ilyen
2009. ápr. 4. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem gáz. Viszont za egy tévhit,hogy higiénikusabb,nem véletlenül van fitymája a férfiaknak,..
2009. ápr. 5. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is körül vagyok metélve, és állítólag jobb a körülmetéltek sexuális élete, mint a nem körülmetélteké.
2009. ápr. 6. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Sőt! Külföldön ez nagy divat. Nem csak a vallási okokra gondolok. Pl Arnold Schwarzenegger is megcsináltatta magának még 20 éves kora körül. Múltkor olvastam róla.
2009. ápr. 6. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem gáz, én is körül vagyok metélve, s sokkal jobb így minden, mint fitymásan. Te hány éves vagy és mióta vagy metélve?
2009. ápr. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!