Mit tudtok a prosztatarákról? Mennyire komoly az ilyen betegség?
Figyelt kérdés
Apukámnak most ezt diagnosztizáltak és eléggé megijedtem. Nem igazán vagyok ebben járatos, tehát valaki felvilágosíthatna, ha tud. Milyen következményekkel jár, mire hat ki, mire lehet számítani? Nem orvosi véleményt keresek, hanem pl saját tapasztalatokat, mert tanácstalan vagyok és többet akarok erről tudni. :(2011. júl. 19. 12:05
11/15 A kérdező kommentje:
Arról nem tudok sokat, amit leírtál, mert az én apukámnak más fajta volt. De vizelet-problémája az én apukámnak is volt. És apunak a prosztatájával együtt vették ki a daganatot, ez általában így működik.
nem tudom, apuét milyen stádiumba rakták, azt tudom, hogy a rák 30%-ban volt neki a prosztatájában. biztatták az orvosok, és az apukádnak és neked (családodnak) is csak azt tudom tanácsolni, hogy tartsátok benne a lelket, erősítsétek és ne sírással, hanem biztatással, hogy érezze, hogy minden rendben lesz (még ha nem is érzitek így, de ez nagyon nagyon fontos).
2012. márc. 7. 20:43
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
A prosztatarák ált. operacioval, kezeléssel, javithato, nyujthato,huzhato de az esetek tobbségében rossz kovetkezménnyel jar, nagyon rosszindulatu betegség.Sajnos az idosebb férfiaknál nagyon elterjedt betegség.
15/15 anonim válasza:
Kérdező. Hogy van azóta apukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!