Korai magömlésen, hogy lehet segíteni?
EE, köszi szépen. Elolvastam amit annak a 15 éves fiúnak írtál, és majd megmutatom a barátomnak is.
Köszönöm a segítséget.
Részemről szívesen, azonban fontos volt a többiek hozzászólásai is. Az általuk írottak megerősítették mindazt, amit az általam belinkelt másik topikban megírtam, ezen felül gyakorlati tanácsokkal láttak el téged, ill. egyéni, még más szemszögekből vizsgálták a dolgokat.
Igaz, az az egy kifejezést én még sehol nem hallottam, hogy "ápold le" ["Hungy", 07-19 10:02], ill. én csupán a sebkezeléssel kapcsolatos jelentését ismerem, valamint "Vin Diesel97" iménti hozzászólására szeretnék reagálni még, hogy...:
-- Honnan tudja valaki, hogy mi a megoldás, amíg valaki azt meg nem ismertette vele, valamint nem mutatta/tanította meg neki? A gyerek sokmindent képes magától felfedezni, de ez többnyire tudatalatti probléma. A gyermekeddel (majd ha lesz) az elején neked, mint apának kell majd foglalkoznod, hogy abból, amit megmutattál neki, magától leszűr7se, és továbbfejleszt7se a konzekvenciákat a maga szájíze szerint! Mert fejlődni csak úgy tud, ha előbb megmutatják felvázolják neki, ill, ha vmit jól csinál, akkor van valaki, aki bátorítja, megdicséri ill. beigazolja, hogy VALÓBAN JÓ AZ, AMIT CSINÁL! És hidd el, a felnőtt meg már nem gyerek, ő az idő előrehaladtával már csak egyre inkább ilyenebb lesz. Akkor is, ha ő még csak 21. :-o
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!