Miért nő a hasam/gyomrom?
Régen egész nap faltam de nem látszott rajtam. Már régebb óta napközbe nem eszek hanem este bezabálok mindent. észrevettem hogy nő a hasam de nem hájas hanem kemény (még nem nagy de szerintem hónapok,évek kérdése és nagy lesz). az egyik ismerősöm is így járt (mondjuk ő vagy 20 évvel idősebb tőlem) de neki már nagy és kemény. lehet attól hogy hirtelen eszek sokat?
bocs ha hülye kérdés :D
májproblemak. altalanos kivizsgalas (vervetel,pisi minta stb...)
De nem kell rogon a legrosszabra gondolni. Nagyobb a valoszinusege hogy az esti bezabalast kene hanyagolni!!
reggel kell sokat enni este meg keveset gondolom mar ezerszer hallottátok :DD de azért elmondom hogy ha nem vagy ehes reggel az azert van mert este eszel tul sokat,hidd el ha este nm ennel egy par napig igen ehes ,aradnál de utana atall a szervezeted.
este zabalni amugy azert nm jo mert este a maj lassabban mukszik es sokkal nehezebben bontja le a cuccost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!