Mitől fáj a herém, ha megnyomom?
Figyelt kérdés
Tegnap strandon voltam, elég sokat úsztam, és még aztán kerékpároztam is, estefelé pedig fájni kezdett a herém ( csak a jobb)
Mi lehet ez? :/ F16
2011. júl. 8. 10:42
1/5 anonim válasza:
mostanra nem múlt el? Nem tudod valami eseményhez kötni a dolgot? Ha nem enyhült mostanra a fájdalom, akkor szerintem nézesd meg dokival, nehogy valami baj legyen. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem még nem múlt el, de talán már enyhült. Semmihez nem tudom kötni, max ahhoz hogy kemény a kerékpárom ülése és talán megnyomhattam, mert előszokott fordulni velem az hogy egy hosszabb biciklizés után elzsibbad a nemi szervem. :(
2011. júl. 8. 11:27
3/5 anonim válasza:
a kerékpár ülésétől simán lehet
ha bedagad, a zacskód azon a felén bevörösödik, akkor orvos, de mielőbb
ha semmi ilyesmi nincs, akkor egy kád jó forró fürdő, ellazulás, kis masszázs segít
4/5 anonim válasza:
"hosszabb biciklizés után elzsibbad a nemi szervem"
azt a nyerget cseréld le, vagy állíts a dőlésszögén!
elnyomja a péniszed vérkeringését, mondhatni a péniszeden ülsz
simán impotenciát okozhat
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnapra elmúlt a fájdalom és már minden rendben :) Zsebpénzből meg veszek egy új nyerget :D
2011. júl. 10. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!