Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Annak mi a biológiai oka,...

Annak mi a biológiai oka, hogy egy férfi felizgul egy nőre?

Figyelt kérdés
Mármint ilyenkor van valami hormon ami beindítja a dolgot? Nálam pl. az a furcsa, hogy nekem csak a barátnőm indítja be, pedig aztán láttam már jó pár lányt lengén, de kb. annyi volt rám a hatásuk, mintha egy másik srácot láttam volna meztelenül (magyarul semmi). Szóval ennek mi az oka/értelme?
2011. júl. 7. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

fajfenntartási ösztönnek hívják . mint a majmoknál.

ha egy hím pávián lát egy jó nagy s3ggű nőstényt azonnal arra "gondol", "na, ez aztán remek kölyköket tudna szülni nekem, hahaa!"

na és a nőstény: "azta, ekkora szerszámmal egy rakás kölyköm lehetne ettől az erőgéptől, hahaa!"

azt a HAHÁT lehet, hogy nem gondolják, márha tudnak egyáltalán olyat.

2011. júl. 7. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

részvétem az iránt, aki ha meglát egy másik embert, az undor fogja el. nyomorult élete lehet

mi okozza? az agyad, illetve feromonok

és sokszor inkább a kémia anyagok

sok hozzánemértő azt hiszi, ura a testének, nincsenke ösztönei, pedig ha tudná, hogy mennyi mindent a teste (hüllő agy) irányít és nem a felettes énje

a teljes folyamatra is kiváncsi vagy, hogy a merevedésedet egész pontosan milyen anyagok iránítják?

2011. júl. 8. 21:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ott a vérkeringés dolgozik, bővebben nem kell.
2011. júl. 8. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
21:10 Nem tudtam, hogy te meztelen faszokat szeretsz nézegetni, ne haragudj. Engem inkább az undor fog el ;)
2011. júl. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!