Mi a magyar megfelelője ennek: Neoplasma malignum testis?
Ez az orvosi gyanú a beutalóm szerint, kérdeztem az orvostól, ez mit jelent, azt mondta, nem szeretne megijeszteni, inkább elküld még más vizsgálatokra, aztán megbeszéljük.
29/F
Mivel ide kiírtad és akár a Google is lefordítaná, ezért:
a here rosszindulatú daganata. Ahogy írtad, ez még csak gyanú és nem konkrét diagnózis, további vizsgálatok lesznek szükségesek.
Valószínűleg elírhattam valamit a keresésnél, mert nem volt rá találat.
És igen, valóban. Hirtelen köpni-nyelni nem tudok. Úgy tűnik ez családi "örökség"...
Köszönöm a válaszokat!
nyugi én valahol azt olvastam, hogy közel 100 % os gyógyíthatóságú. De az is lehet h nem ez van hanem valami más, sérv is lehet akár, azt a beutaló háziorvos nem tudhatja, urológus majd eldönti!
kitartás!!!!!
köszi, a 100% gyógyíthatóság is azt jelenti, hogy ugrik minimum az egyik golyója :(
ird le légyszi ha megúsztad és még sincs rákod
Elvégeztek rajtam egy sor vizsgálatot, volt minden: mellkasröntgen, valami intravénás festékes vizsgálat, tomográfia, hasin ultrahang, vérvétel, stb.
Mindez az elmúlt 5 napban.
Kiderült, hogy előrehaladott hererákom van, 2. stádiumú, ami azt jelenti, hogy nyirokcsomó-áttétek is képződtek.
Köszönöm a biztatást és az érdeklődést, megpróbálok erős maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!