Ez hogy lehet hogy kis korom óta semmit nem nőtt a péniszem? Valaki irjon sürgősen! 14/F Ez milehet későn érő vagyok vagy mi?
az tényleg nem sok
golyóid mekkorák?
úgy nagyságrendileg
egyébként meg centivel az ellapult oldalánál
Bocs csak alaconyt akartam írni,a kis méret nem betegség,azzal nem tud mit kezdeni az orvos sem.De a körzeti dokidhoz elmehetsz egyedül is,de azon kívül,hogy rá néz mást nem tud tenni.Idővel csak meg nő.
De szőrősődsz már?Sperma van?(annak is legkésőbb 16 éves kora kell lennie)
De az hogy kicsi még nem betegség,ezzel senki nem tud mit kezdeni,abban reénykedhetsz hogy idővel meg nő.
Golyó mérés,bocs hamar elküldtem az előző kettőt,pedig egybe akartam leírni.Szóval fogsz egy colstokkot és körbe méred ebből megkapod a körterületét.Meg meg lehet úgyis mérni még,hogy a g olyód elejéhez odarakod a colstokkot és a hátuljához is oda méred,így is kapsz egy adatot,így is van egy körbe mérés.
Mindkettőt csináld meg,de az is mindegy hogy mekkora a golyód,a lényeg yhogy idővel temreljen spermát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!