Kicsípte a seggemet az izzadság Mivel kenjem be hogy ne fájjon?
A hintópor a legrosszabb megoldás.Az csak még jobban kidörzsöli.
Inkább kend be a piros részeket a neogranormon kenőccsel.
Ezzel
Köszönöm a válaszodat. Erre nem is gondoltam, mindjárt kipróbálom hogy milyen érzés lezuhanyozni.
Egyéb ötlet?
Nekem a térdhajlatomat szokta néha kicsípni és a combom és a nagyajkaim közötti területeket. Mivel ülő munkát végzek és sajnos ritkán van alkalmam felállni.
A neogranormont tudom ajánlani. Én már 2 éve használom és bevált. De amúgy minden babapopsira való kenőcs is megfelel erre a célra.
Jobbulást! :)
Igen, a test párolog, igy mindig, ha pisilni mész, akkor WC-papirral torold meg a popsid kozott, én mindig megtorlom pisileskor, sok nedvesseg, marad a papiron (de lány vagyok).
Ez a megelőzés.:)
Krémekbol, gélekbol a Te bőrödnek jo gyulladascsokkento dolgot kell felkenni, es nagyon egyéni, kinek mi valik be, nekem pl. csak gélek jók, krémek nem. Gyogyszeresz is tud ajanlani dolgokat a patikaban, kerdezd batran! Lhet pl. körömviragkrem, az kifejezetten gyulladascskkento gyogynoveny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!