Fiúk, nektek egy általános orvosi vizsgálaton hátrahúzzák a fitymátokat? A pasimnak igen, évente 1x.
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:54
11/14 anonim válasza:
Ha alapos a vizsgálat nem baj,addig amíg azt a betege is akarja, és normális keretek között zajlik és nem csak az orvos gondolt egyet,másképp ez nagyon nincs jól.De sima háziorvos nem csinál felnőtteknél ilyet,inkább urologos ha elmegy.
12/14 anonim válasza:
Nekem akarták, de mentő vitte el az orvost. Még zajlanak a tárgyalások.
13/14 anonim válasza:
Most komoly ez?Én sem vagyok híve a tapinak,csak ha vizsgálni kívnát fél hozzájárulásával történik.De még testi erőszakról nem hallottam mint ellenállás,egyszerűbb lett volna megmondanod álljon le,ezt te nem engeded,ha ez komoly.
14/14 anonim válasza:
èvente elmegyek urológushuz ő megvizsgál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!