Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az a magömlés?

Mi az a magömlés?

Figyelt kérdés
Általában hány éves korban jelenik meg?
2011. jún. 24. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában a kamaszkor.
2011. jún. 24. 16:17
 2/3 anonim válasza:
Hát én nagyon kicsi lehettem amikor találtam egy Mese cimkés vidikazit és hát 18as film volt rajta néztem és merevedett a cerka ugye senki nem volt a közelbe ezért néztem tovább meg ugye nem mertem szólni senkinek, és volt olyan rész ahol ennek a bűvös dolognak a gyakolati részét láttam,és hát utánoztam... és aztán jött a jó néni vele meg a jó érzés.Anyag nem. Aztán egy ismerős lány ott volt nálunk vele is megnéztünk és utánoztuk amit a filmbe láttunk (isteni érzés volt)és amikor hozzá nyúltunk egymás hoz akkor megint megmerevedett és akkor belekezdtünk a dolgokba...Aztán benyitott a báttyám és leállitott minket és elmagyarázta a dolgokat. De akkor is életem legnagyobb élménye volt. Aztán 1x évesen megtanitott hogy kell.Vagyis amit már ugye..tudtam.
2011. jún. 24. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Magömlésnek nevezik az orgazmust követően spermium távozik a hímvessződből.

Érthetőbben:Ha önkielégítesz vagy szeretkezel egy idő után ugyebár eljutsz arra a csúcsra (elélvezel) és ekkor kifolyik az a bizonyos fehér ragacsos anyag.

Nem minden élvezés után lesz magömlésed, ha még fiatal vagy és nem indult el a kamaszodás folyamata akkor úgynevezett száraz orgazmusod lesz ami ugyanolyan jó érzés de nem jön semmi a fütykösből.

Magömlésed általában a kamaszkor beköszöntével 11-12 éves korban történhet először-de lekésőbb 15-16 éves korodban ez egyéntől függ.

2011. jún. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!